ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Συνέντευξη Τύπου ο Ριαβόγλου

Συνέντευξη Τύπου ο Ριαβόγλου
INTIME SPORTS

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα του Αγροτικού Αστέρα, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Κώστας Ριαβόγλου

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα του Αγροτικού Αστέρα, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Κώστας Ριαβόγλου.

Ο "ισχυρός" άνδρας των "πρασίνων" θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα δώσει απαντήσεις για όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 12:30 ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστήρ, Κώστας Ριαβόγλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης.

Μετά από αρκετές και έντονες διεργασίες ο Πρόεδρος αποφάσισε να μιλήσει για όλα τα φλέγοντα θέματα, που αφορούν στην ομάδα και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, που θα του τεθούν από τους δημοσιογράφους. Η συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στα Γραφεία της ΠΑΕ".

Στο μεταξύ, ο Κώστας Ριαβόγλου αποφάσισε να δώσει το χρίσμα του τεχνικού της ομάδας στον 38χρονο Κούτση, που ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μάλιστα, ο Κούτσης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι εκλογές του Π.Μ.Α.Σ.

Τέλος, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικού Αστέρα. Στη Συνέλευση παρευρέθησαν περίπου εκατό μέλη, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού, Ευστάθιος Λαφαζανίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ριαβόγλου.

Τα μέλη, που έχουν εκλεγεί είναι: ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: 1.Αγαθόπουλος Ιωάννης, 2.Αθανασιάδης Μιχαήλ, 3.Αρετάκης Πολυχρόνης, 4.Θεοδωρίδης Ηλίας, 5.Καθάριος Γρηγόρης, 6.Καρανίκας Αναστάσιος, 7.Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, 8.Μπαϊραμπάς Κωνσταντίνος, 9.Ξανθόπουλος Θεμιστοκλής, 10.Τσεκούρας Ηλίας, 11.Τριανταφυλλίδης Ανδρέας.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: 1.Ανθρακίδης Γεώργιος, 2.Γκαρμπούνης Βασίλειος, 3.Δρίτας Κυριάκος, 4.Καραγιάννης Παναγιώτης, 5.Χρυσοστομίδης Μιχαήλ, 6.Μούσας Νικόλαος. Η σύσταση σε σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ