ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν επτά άτομα με σιδερόβεργες, σουγιά και ξύλινα στειλιάρια πριν από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε πως πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό συνελήφθησαν επτά άτομα με σιδερόβεργες και ξύλινα στειλιάρια.

Ανακοίνωση για επεισόδια πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Η ΕΛ. ΑΣ. γνωστοποίησε πως έγιναν επτά συλλήψεις (εκ των οποίων πέντε ανήλικοι) σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στον Περισσό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σιδερόβεργες και ξύλινα στειλιάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ.

"Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα (εκ των οποίων πέντε ανήλικοι), πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, για κατοχή αντικειμένων που εμπίπτουν στη νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών

Χθες (5-12-2021) το απόγευμα, πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) εντόπισαν σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Περισσός», ομάδα έξι (6) ατόμων, που στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να αποκρύψει διάφορα αντικείμενα.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και στην κατοχή τους βρήκαν:

  • -5- σιδερόβεργες
  • -17- ξύλινα στειλιάρια
  • γάντι δικυκλιστή με προστατευτικά ένθετα στις αρθρώσεις
  • κουκούλα full face

Επιπρόσθετα στην κατοχή ενός εκ των ανωτέρω βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς και στην κατοχή έτερου κουκούλα full face .

Παράλληλα, άλλη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε έτερο άτομο να εξέρχεται του σταθμού και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του δύο (2) μη ενεργοποιημένες κροτίδες.

Τα ανωτέρω επτά (7) άτομα (εκ των οποίων πέντε ανήλικοι) προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ