LA LIGA

Συνελήφθη οπαδός της Ατλέτικο που απείλησε ότι θα σκοτώσει 8χρονο κορίτσι στο ντέρμπι με τη Ρεάλ

Ο Λιορέντε με τον Μπέλιγχαμ στο Ατλέτικο - Ρεάλ
Ο Λιορέντε με τον Μπέλιγχαμ στο Ατλέτικο - Ρεάλ © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Οπαδός της Ατλέτικο συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης σε 8χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται επίσης, να απείλησε ότι θα σκοτώσει στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν οπαδό της Ατλέτικο που φέρεται να επιτέθηκε με ρατσιστικές προσβολές σε ένα 8χρονο κορίτσι πριν από το ντέρμπι της Μαδρίτης στο Μετροπολιτάνο κόντρα στη Ρεάλ στις 24 Σεπτεμβρίου.

Το κοριτσάκι, που φορούσε μία φανέλα των "μερένγκες" με το όνομα του Βινίσιους, ήταν στην αγκαλιά της θείας της όταν ο εν λόγω οπαδός είπε "Μαύρο σκ@τό θα σε σκοτώσουμε", χτυπώντας το χέρι της 45χρονης γυναίκας.

Επενέβησαν άμεσα φίλαθλοι που είδαν το σκηνικό, προκειμένου να εξομαλύνουν την ένταση.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι οπαδοί συνέχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον τους, με τη θεία να βγάζει το κορίτσι από το γήπεδο, το οποίο όμως, τρόμαξε, έβαλε τα κλάματα κι έπαθε κρίση άγχους.

Από εκείνη την ημέρα, το κοριτσάκι δυσκολευόταν να κοιμηθεί, ενώ φοβόταν να πάει σε γήπεδο. Για το λόγο αυτό, η θεία του κοριτσιού ζήτησε από τον σύλλογο και την αστυνομία να εξετάσουν τις κάμερες ασφαλείας και να εντοπίσουν τα άτομα.

Τόσο η Ρεάλ όσο και η Ατλέτικο επικοινώνησαν με την οικογένεια, εκφράζοντας τη στήριξή τους.

TAGS LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ