ΕΠΟ

Συνεδριάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο

Συνεδριάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο
INTIME SPORTS

Την επόμενη Τρίτη (28/1) θα συνεδριάσει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο για το θέμα της ανόδου και υποβιβασμού. Φαβορί το "2+1". Συμβούλιο την Παρασκευή (24/1) η ΕΠΟ.

Την προσεχή Τρίτη (28/1) το μεσημέρι (15.00) θα παιχτεί ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ που έχει προκύψει για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Super League και αυτές που θα ανέβουν από την Football League τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα συνεδριάσει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο στο οποίο έστειλε η ΕΠΟ τις δύο επαγγελματικές Ενώσεις για να λύσουν τις διαφορές τους για το θέμα.

Η Super League θέλει να υποβιβαστούν δύο ομάδες φέτος και να ανέβουν αντίστοιχες από την Football League, ενώ η Football League θέλει να πέσουν τρεις και να ανέβουν ισάριθμες.

Επίσης, υπάρχει μια ακόμη μέση λύση που είναι να πέσουν και να ανέβουν δύο ομάδες απευθείας και η τρίτη ομάδα να βγει από μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League και του τρίτου των play off της Football League και η οποία λύση φαντάζει πλέον ως το φαβορί.

Την Τετάρτη (22/1), η Super League και η Football League θα δηλώσουν τους εκπροσώπους τους στο Διαιτητικό (από δύο η κάθε μία).

Συμβούλιο και ενημέρωση για το νέο καταστατικό

Στο μεταξύ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο στην ΕΠΟ, όπου και αναμένεται να γίνει ενημέρωση για το νέο καταστατικό της FIFA το οποίο θα πρέπει να έχουν πλέον όλες οι Ενώσεις.

Μάλιστα ενημέρωση για το νέο καταστατικό έγινε και την Τρίτη (21/1) από την ΕΠΟ στην Football League.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ