ΚΥΠΡΟΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες
Ανδρέας Παντελή

Η αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις παρά την απόσυρση του παραπόνου των μελών του Δ.Σ. της Ανόρθωσης κατά του Ανδρέα Παντελή

Το δικαστήριο αποφάσισε την Τρίτη ότι ο πρώην πλέον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή θα παραμείνει υπό κράτηση για ακόμα τρεις μέρες, ανανεώνοντας ουσιαστικά το διάταγμα κράτησής του.
Όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες που διεξάγει η αστυνομία ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στο Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο, αποφασίζοντας ουσιαστικά αν θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο Παντελή.

Ωστόσο σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακρίσεων, Γιαννάκη Χαραλάμπους, το αρχικό ποσό που καταγγέλθηκε ότι έγινε υπεξαίρεση (σ.σ. περίπου 420 χιλιάδες ευρώ), δεν έχει διαφοροποιηθεί, παρά τις αναφορές ότι αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο (1,3 εκ. ευρώ!).

Στο μεταξύ, σύντομα αναμένεται να οριστεί ο οίκος που θα ξεκινήσει άμεσα το ελεγκτικό του έργο στα οικονομικά του συλλόγου. Αναλόγως του χρόνου που θα χρειαστεί προκειμένου να ολοκληρώσουν τον έλεγχο, θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Συνάντηση Κετσπάγια-διοίκησης

Συνάντηση αναμένεται εντός της ημέρας της διοίκησης του κυπριακού συλλόγου με τον τεχνικό της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως συνέβη άλλωστε και στην προ τεσσάρων ημερών συνάντηση των δύο πλευρών, η ηρεμία στις τάξεις της Ανόρθωσης και η συγκέντρωση στα επερχόμενα ματς, τόσο με τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα όσο και με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε διοικητικό επίπεδο, θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και των θεμάτων που θα εξεταστούν.

Ωστόσο πέρα από τα αγωνιστικά, κουβέντα αναμένεται να γίνει και για την ενίσχυση της "Κυρίας" ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.












TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ