ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το "λουκέτο" σε Β΄, Γ’ Εθνική

Συνεχίζεται το "λουκέτο" σε Β΄, Γ’ Εθνική
Γκαγκάτσης

Συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων σε Β' και Γ' Εθνική για τέταρτη εβδομάδα, όπως αποφάσισε το προεδρείο της Λίγκας παρουσία Βασίλη Γκαγκάτση

Για τέταρτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο έτσι δεν θα διεξαχθούν αγώνες με βάση την απόφαση που έλαβε το προεδρείο της Λίγκας, ενώ το "παρών" στην συνεδρίαση έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης που θα παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή στις συζητήσεις με τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων είχε ληφθεί για το διήμερο 10-11 Νοεμβρίου λόγω των οφειλών της Σούπερ Λίγκας προς την Ένωση, ύψους 2,9 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Θεοδωρίδης: "Περιμένουμε"

Ο πρόεδρος της ΕΕΠ, Πέτρος Θεοδωρίδης τόνισε: " Εκθέσαμε το πρόβλημα στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Η ομοσπονδία ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να λυθεί το θέμα. Εμείς ως Ένωση θα περιμένουμε την ολοκλήρωση των επαφών, για να προσδιορίσουμε την περαιτέρω στάση μας".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: " Ως ομοσπονδία, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να εκθέσουμε το υπαρκτό πρόβλημα της Ένωσης στην Πολιτεία και στους αρμόδιους φορείς. Πρωτεύον είναι να λυθεί. Το ποιος θα το λύσει είναι δευτερεύον".






TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ