ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζεται η σύμπραξη του Ολυμπιακού με το Χάρβαρντ

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΗΜΕΡΑ / / (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΗΜΕΡΑ / / (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός και Χάρβαρντ συνεχίζουν μαζί στον δρόμο που χάραξαν πριν από δύο καλοκαίρια στη Βοστώνη και πάντα με στόχο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Ομιλία του Καρεμπέ στις ΗΠΑ για το φετινό συνέδριο.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Καρεμπέ, Βερνίκο και Δουρέκα, θα βρεθεί στις ΗΠΑ τον Ιούνιο για το φετινό συνέδριο του Χάρβαρντ, με το οποίο συνεχίζει να συμπορεύεται ο Ολυμπιακός, σε μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από δύο καλοκαίρι στη Βοστώνη. Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Η σύμπραξη του Ολυμπιακού με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η οποία άρχισε πριν από δύο χρόνια, καλά κρατεί. Οι δύο πλευρές βαδίζουν χέρι - χέρι, στον δρόμο της προσφοράς, προς τον συνάνθρωπο, βγάζοντας μπροστά το ποδόσφαιρο, αλλά και τον αθλητισμό συνολικά.

Πριν από δύο καλοκαίρια, οι εκπρόσωποι του Θρύλου έδωσαν το παρών στη Βοστώνη, συμμετέχοντας στο μεγάλο συνέδριο, με θέμα την ενότητα γύρω από τον αθλητισμό και το δικαίωμα συμμετοχής των πάντων, στα σπορ!

Ο Σύμβουλος στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο τότε αντιπρόεδρος κ. Θόδωρος Γιαννίκος, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος και ο τιμ μάνατζερ κ. Κυριάκος Δουρέκας, ήταν εκείνοι που εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη Βοστώνη, καθώς είχαν επισκεφθεί τότε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, ανοίγοντας τον δρόμο για την μετέπειτα συνεργασία των δύο πλευρών, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συνεχίζεται η σύμπραξη του Ολυμπιακού με το Χάρβαρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΗΜΕΡΑ / / (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΗΜΕΡΑ / / (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ακολούθησε, έναν χρόνο μετά, η επίσκεψη στην Ελλάδα, των ακαδημαϊκών, τους οποίους το ίδιο το Πανεπιστήμιο επέλεξε. Ο Ολυμπιακός, άξιος εκπρόσωπος της Ελλάδας και όχι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, έτη φωτός μπροστά από τους ανταγωνιστές του σε θέματα Κοινωνικής Δραστηριότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και όλους τους προσκεκλημένους του, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στο να ολοκληρωθεί η «Αρχή των Αθηνών για το δικαίωμα της συμμετοχής στον αθλητισμό», την οποία πρώτος ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης υπέγραψε!

Το συνέδριο με τίτλο «Ενδυναμώνοντας, περνώντας και υπερβαίνοντας τα σύνορα: Το ποδόσφαιρο στον κόσμο της Παγκοσμιοποίησης» έβαλε για τα καλά τις βάσεις, ώστε το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός συνολικά να γίνει αρωγός στη συνολική προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο!

Έκτοτε, η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Την «Αρχή των Αθηνών» έχουν υπογράψει κολοσσοί του παγκοσμίου αθλητισμού, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ευρωλίγκα, Φενερμπαχτσέ, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ή η AIPS. Ο Ολυμπιακός πρωτοστάτησε, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την αρχή και έκτοτε οι συμπαίκτες σε αυτό το «παιχνίδι» της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, μέσα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό συνολικά, ολοένα και αυξάνονται.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτσι, φέτος, ο Ολυμπιακός θα είναι εκ νέου παρών στη Βοστώνη. Συνεχίζει να στηρίζει, όπως έκανε πέρυσι και πριν από δύο χρόνια, το Χάρβαρντ και τους συνεργάτες του. Το εφετινό συνέδριο έχει τίτλο «Συμμετοχή, Ένταξη και Κοινωνική Ευθύνη στον Παγκόσμιο Αθλητισμό» και έρχεται να συνεχίσει τις εργασίες, οι οποίες άρχισαν πριν από δύο χρόνια.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη -εκ νέου- από τους κ.κ. Καρεμπέ, Βερνίκο και Δουρέκα, θα δώσουν το παρών στην Αμερική και μάλιστα ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης θα κάνει την ομιλία του την 2α Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί τοπική ώρα.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, ακαδημαϊκοί και ιστορικοί από όλο τον κόσμο, αλλά και θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο και ο Λιλιάν Τιράμ. Οι κ.κ. Στέφεν Ορτέγα και Σβεν Μπέκετ (Κολλέγιο Σίμονς και Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ αντίστοιχα) θα είναι εκ των βασικών ομιλητών.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Το ποδόσφαιρο και εν γένει ο αθλητισμός, έχουν πολλά να δώσουν στην κοινωνία. Ο Ολυμπιακός τείνει χείρα βοηθείας προς το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και τους συνεργάτες του, σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που κάνουν, καθώς γνωρίζει άριστα, τι εστί η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός να πρωτοστατεί πάντα στον τομές της Κοινωνικής Δραστηριότητας και να επιστρέφει στον κόσμο την αστείρευτη αγάπη, την οποία λαμβάνει, γίνεται πράξη ποικιλοτρόπως. Και έτσι θα συνεχίσει!"

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ