ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Συνεχίζεται η κόντρα Μπαλοτέλι - Ιμπραχίμοβιτς: "Είχα πάντα πιο ισχυρή προσωπικότητα από εκείνον"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο Φεστιβάλ στις Κάννες
Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο Φεστιβάλ στις Κάννες © 2018 ARTHUR MOLA / AP IMAGES

Συνεχίζεται η "διαμάχη" μεταξύ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και του Μάριο Μπαλοτέλι, με τον τελευταίο να τοποθετείται για τις δηλώσεις του Σουηδού σταρ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν πρόσφατα καλεσμένος στο Festival dello Sport και επέκρινε μεταξύ άλλων τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ, Μάριο Μπαλοτέλι, για το ότι σπατάλησε το ταλέντο του και δεν εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

"Όταν ένα παιδί έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του και χάνει ευκαιρίες είναι κρίμα. Ο Μπαλοτέλι είχε πολλές και τις έχασε όλες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Λεάο δεν είναι σαν τον Μάριο, αυτό το σουτ με τακουνάκι είναι εξαιρετικό. Αν σκοράρει έτσι, είναι ιδιοφυΐα. Και αυτό σε κάνει να καταλάβεις, γιατί ο Λεάο είναι εκεί και ο Μπαλοτέλι αντ' αυτού είναι στην κερκίδα", είχε πει.

Ο Μπαλοτέλι απάντησε με μια φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο να κρατά το τρόπαιο του Champions League, το οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Ιμπραχίμοβιτς, κάνοντας tag στον Σουηδό για να βεβαιωθεί ότι πήρε το μήνυμα.

Μιλώντας στο TV Play είπε: "Είναι περίεργο που ο Ζλάταν μού επιτέθηκε δημόσια χωρίς λόγο. Δεν με νοιάζει αν προτιμά τον Ραφαέλ Λεάο από εμένα, ήταν λίγο ανόητο σχόλιο.

Ο Ζλάταν έχει δημιουργήσει τώρα αυτό το είδος χαρακτήρα γύρω του, όπου ταυτίζεται με τον Θεό, οπότε θα πρέπει να προσεύχεται στον Θεό. Με την εικόνα του Champions League ήθελα απλώς να πω ότι έπαιξα σημαντικά παιχνίδια και ίσως να χάθηκε σε κάποια από αυτά.

Αισθάνομαι απολύτως ότι το τρόπαιο του Champions League είναι δικό μου. Δεν πίστευα ότι υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό μέχρι σήμερα. Όταν ένας σύλλογος κερδίζει το Champions League, είναι αδύνατο να αποφύγει να δώσει εύσημα σε όλους στην ομάδα.

Ο Μάρκο Ματεράτσι, για παράδειγμα, έπαιξε ελάχιστα στο Champions League εκείνη τη σεζόν, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν το κέρδισε.

Έκανα κάποια λάθη, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το ταλέντο μου διαφορετικά. Είναι αλήθεια ότι ο Ιμπραχίμοβιτς πάντα μου έλεγε ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα, αλλά δεν έχει δίκιο για τα υπόλοιπα. Ίσως να μπορούσα να είχα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, μπορώ να το πω με βεβαιότητα.

Πάντα είχα πιο ισχυρή προσωπικότητα από εκείνον, γι' αυτό δεν μου προκαλούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά η παρουσία του ήταν εποικοδομητική για μένα. Έβλεπα τον Ματεράτσι ως μια πιο μεγάλη αδερφική φιγούρα από τον Ιμπραχίμοβιτς".

Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια για το αν είχε μετανιώσει για κάτι δήλωσε: "Έχω μετανιώσει μόνο για τρία πράγματα. Δεν θα έφευγα από την Ίντερ όταν το έκανα, ακόμα κι αν ήταν ο Ράφα Μπενίτεθ που πίεζε για την έξοδό μου. Θα μπορούσα να έχω γράψει ιστορία με τους νερατζούρι. Επίσης, δεν θα είχα αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και κοιτάζοντας πίσω, ήταν λάθος να πάω στη Λίβερπουλ".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ