ΟΦΗ

Συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις

Συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις
INTIME SPORTS

Μετά το συλλαλητήριο της Δευτέρας, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ συνέχισαν την Τρίτη τις κινητοποιήσεις τους με την μηχανοκίνητη πορεία αντιδρώντας για την μη αδειδότηση του συλλόγου. Παραμένει στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου ο νεαρός φίλος του ΟΦΗ

Μετά το συλλαλητήριο της Δευτέρας, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ συνέχισαν την Τρίτη τις κινητοποιήσεις τους με μηχανοκίνητη πορεία αντιδρώντας για την μη αδειδότηση του συλλόγου.

Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 16.30 στον χώρο της λαϊκής αγοράς των Πατελών και από τις 16.00 είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στο σημείο οι πρώτοι φίλοι του συλλόγου.

Οι συγκεντρωμένοι στις Πατέλες περίμεναν στο χώρο της λαϊκής μέχρι και τις 17.30 και στη συνέχεια ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία τους στους δρόμους του Ηρακλείου, με πρώτο προορισμό την πλατεία λιονταριών.

Στην πλατεία Ελευθερίας δεν έγινε στάση και μέσω της λεωφόρου Δικαιοσύνης η πομπή έφτασε λιοντάρια, όπου έγινε στάση στη βασιλική του Αγίου Μάρκου. Λίγο μετά τις 19.20 η πορεία μέσω τις λεωφόρου 25ης Αυγούστου κατευθύνθηκε προς το λιμάνι Ηρακλείου.

Έτσι, οι περίπου 400 οπαδοί των Κρητικών κατέληξαν στο λιμάνι, κλείνοντας την πόρτα εισόδου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν σε αυτό τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά.

Στο χώρο, μεταξύ των οπαδών βρίσκονται και ο εκ των νομικών της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του συλλόγου μετόχων Ανδρέας Μανουσάκης, ενώ έφτασε λίγο αργότερα και ένα ακόμα μέλος της Κρητικής ΠΑΕ, ο Αντώνης Κουτάντος.

Παραμένει στην οροφή ο νεαρός φίλαθλος

Στο μεταξύ, παραμένει στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, στο κέντρο του Ηρακλείου, ο νεαρός φίλαθλος του ΟΦΗ, ο οποίος έχει αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην πλατεία Λιονταριών παρακολουθώντας διακριτικά τη συμπεριφορά του.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ