ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Συνδετικός κρίκος ο Αγγελόπουλος

Συνδετικός κρίκος ο Αγγελόπουλος
Αγγελόπουλος

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, καθήκοντα team μάνατζερ στην ομάδα του Περιστερίου αναλαμβάνει ο παλιός αμυντικός της Προοδευτικής, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, καθήκοντα team μάνατζερ στην ομάδα του Περιστερίου αναλαμβάνει ο παλιός αμυντικός της Προοδευτικής, Γιάννης Αγγελόπουλος.
Παράλληλα ο Παναγιώτης Μιχαλέτος αναλαμβάνει Διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου καθώς και υπεύθυνος των γηπεδικών και προπονητικών εγκαταστάσεων.

Επίσης, ο Σπύρος Σοφιανός αναλαμβάνει Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ και συνδετικός κρίκος διοίκησης και φιλάθλων.Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:" Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιάννη Αγγελόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα team μάνατζερ.

Ο παλιός αμυντικός της Προοδευτικής αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού, του οποίου απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη καθώς η φιλία τους ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια, και αναλαμβάνει «εν λευκώ» όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Μιχαλέτος αναλαμβάνει Διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου καθώς και υπεύθυνος των γηπεδικών και προπονητικών εγκαταστάσεων. Επίσης, ο Σπύρος Σοφιανός αναλαμβάνει Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ και συνδετικός κρίκος διοίκησης και φιλάθλων".

Αγγελόπουλος:"Ξεχωριστή στιγμή"

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιάννης Αγγελόπουλος τόνισε τα εξής με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του :"Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα καθώς ανοίγω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου.

Μετά από τις συζητήσεις με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό με ενέπνευσε το όραμα που έχει για την ομάδα του Ατρόμητου και δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση που μου έγινε.

Προσδοκώ και εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ για να υλοποιηθεί το όραμα που έχει ο πρόεδρος για την ομάδα κι ευελπιστώ ότι θα είναι μια συνεργασία βασισμένη σε ειλικρινή βάση, αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση".














TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ