ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συναντήθηκε με Κουτλίδη ο Παναγόπουλος

Συναντήθηκε με Κουτλίδη ο Παναγόπουλος
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον Λάζαρο Κουτλίδη είχε την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αναφορικά με το μέλλον του τελευταίου. Διαβάστε, επίσης, τι έγραψε ο πρώτος στην ιστοσελίδα του στο Facebook για το θέμα του προπονητή.

Τετ α τετ με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο είχε την Τρίτη ο Λάζαρος Κουτλίδης, με τους δύο άνδρες να μιλούν κυρίως για την επόμενη ημέρα στον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στον πάγκο των "κυανέρυθρων", ενώ και η ομάδα από την πλευρά της έχει κάνει γνωστό πως εκτιμά πολύ τον Παναγόπουλο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις που εξετάζονται από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έχει γίνει το ξεσκαρτάρισμα και να υπάρχουν τελικές εισηγήσεις από τον Κουτλίδη, τις οποίες θα αποδεχτεί εκτός εξαιρετικού απροόπτου η διοίκηση.

Επί της ουσίας αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κουτλίδης γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα ακόλουθα: "Θα παρακαλούσα λίγη υπομονή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για σφάλματα. Θα είναι μακράν η πιο δύσκολη χρονιά. Εκτός από το οικονομικό πρόβλημα έχουμε και εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς. Μέχρι τέλος της εβδομάδας πιστεύω ότι το ΔΣ θα έχει αποφασίσει για προπονητή και μετά τρέχουμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία".

Τέλος, στον Πανιώνιο περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες να δουν και το χρώμα του χρήματος με τη δόση που θα πάρουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, χρήματα που θα μοιραστούν ως επί το πλείστον στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλη υπομονή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ