ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν Αλαφούζος και Θύρα 13

Συναντήθηκαν Αλαφούζος και Θύρα 13
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Θύρας 13 και συζήτησαν για την καλύτερη περιφρούρηση της εξέδρας των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο των ενεργειών του για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής με τους επικεφαλής της Θύρας 13.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ την αντιπροσωπεία του μεγαλύτερου συνδέσμου και συζήτησε μαζί τους για την παρουσία τους στις εξέδρες του "Σπύρος Λούης". Αυτό που ζήτησε είναι να περιφρουρήσουν το χώρο τους, να έχουν αυξημένη προσοχή και να αποφύγουν οποιαδήποτε πρόκληση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μη συμβεί το παραμικρό. Άλλωστε, πρωταρχικό τους μέλημα είναι η προστασία της ομάδας και η στήριξη της χωρίς να τη ζημιώσουν αγωνιστικά.

Η στενή συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13 είναι αναγκαία, αφού 10.000 εισιτήρια διατέθηκαν μέσω των συνδέσμων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ