ΠΑΟΚ

Συνάντηση Βρύζα - Καμπάνη

Συνάντηση Βρύζα - Καμπάνη
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε με το γνωστό επιχειρηματία, Γιάννη Καμπάνη, το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη

Μία συνάντηση με θέμα της οικονομική ενίσχυση της ομάδας και την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει στο προσκήνιο η εφημερίδα "Metrosport". Πρόκειται για το τετ-α-τετ που είχε ο Ζήσης Βρύζας με τον Γιάννη Καμπάνη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκε η οικονομική κατάασταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Οι επαφές θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, ενώ στην εφημερίδα υπάρχει και δήλωση του Γιοάννη Καμπάνη που τονίζει: "Προχωράμε με τον Ζήση Βρύζα"

Οι λεπτομέρειες της συνάντησης

Όπως σημειώνει η εφημερίδα η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο "Βράχος" και ο Γιάννης Καμπάνης φάνηκε αποφασσμένος να καλύψει τα οικονομικά κενά της ΠΑΕ. Ο Ζήσης Βρύζας ζήτησε την κατάθεση επιστολής από την Τράπεζα της Ελλάδας που να βεβαιώνει καταθέσεις ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στο όνομα του εφοπλιστή.

Ακόμη, διευκρινίστηκε ότι για το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πλειοψηφικό πακέτο δηλαδή, απαιτούνται 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τέθηκε και θέμα γηπέδου, για το οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι είναι ανοιχτό για όποιον πάρει το 51% των μετοχών (σ. σ. σ' αυτό το σημείο πάντως, πέρα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι για το θέμα του γηπέδου απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Ερασιτέχνη και το δεδομένο είναι ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ Κατσαρή-Καμπάνη μετά από όσα είχαν συμβεί το 2006).

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Βρύζας φέρεται να είπε στον Καμπάνη ότι εάν γίνει ο τελευταίος μεγαλομέτοχος, μπορεί να αποφασίσει εάν θα θέλει να τον έχει μαζί του ή όχι.

Έχει πλάνο για το δ.σ.

Ο Γιάννης Καμπάνης στη συνάντηση με τον Βρύζα αποκάλυψε και τις σκέψεις του για το δ.σ. Θα έχει στο πλευρό του στενούς συνεργάτες του, όπως οι: Δημήτρης Τσολάκης, πρόεδρος των εφοπλιστών Βορείου Ελλάδας. Κρις Σπύρου, πρώην πρόεδρος της αμερικανικής βουλής και γερουσιαστής και νυν πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής ένωσης και του αμερικανικού πανεπιστημίου που εδρεύει στην Αθήνα.

Νίκος Κωστόπουλος, επιχειρηματίας. Νικόλαος Τρυπάνης, γιος του παλαιού παράγοντα του ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Τρυπάνη και Δημήτρης Στεφάνου, επιχειρηματίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ