ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση με τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού είχε ο Αλαφούζος

Συνάντηση με τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού είχε ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπε στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Καρνέζη, Τοτσέ, Μαυρία και Τριανταφυλλόπουλο σχετικά με την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συναντήθηκε και με τον Φάμπρι συζητώντας για το αγωνιστικό κομμάτι.

Από την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ξεκινήσει προσωπικές επαφές με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βλέποντας τους Σεϊταρίδη, Σισοκό και Σο και θέλοντας να τους εξηγήσει τα προβλήματα, οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι.

Το ίδιο έκανε και την Τετάρτη το απόγευμα όταν και συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Ορέστη Καρνέζη, Χοσέ Τοτσέ, Χάρη Μαυρία και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Όπως και στις συναντήσεις της περασμένης εβδομάδας έτσι και τώρα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού για την δύσκολη κατάσταση στην οποία είναι οι πράσινοικαι παράλληλα συζήτησε μαζί τους και για το αγωνιστικό κομμάτι.

Μετά τα όσα έγιναν την Τετάρτη το πρωί στην Παιανία δεν είναι απίθανο, με τους δυο μεγαλύτερους σε ηλικία Καρνέζη και Τοτσέ, να συζήτησε και και για την επίσκεψη των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Παιανία την Τετάρτη το πρωί και τα έγιναν στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού.

Σκοπός του Γιάννη Αλαφούζου να δώσει σε όλους να καταλάβουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος και πόσα δύσκολα θα είναι τα πράγματα για όλους αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να περάσει τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ στα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι συναντήσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού αναμένεται να συνεχιστούν καθώς με αυτό τον τρόπο και όχι πηγαίνοντας στην Παιανία και μιλώντας σε όλους μαζί τους πράσινους θεωρεί ότι μπορεί να τους δώσει να καταλάβουν καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι.

Τα είπε και με τον Φάμπρι

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση και με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ συζητώντας μαζί του για το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να μάθει την άποψη του και τη γνώμη του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται. Ουσιαστικά ήθελε να μάθει και πως μπορεί να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ