ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Αναστασίου, Νταμπίζα

Συνάντηση Αναστασίου, Νταμπίζα
Αναστασίου Νταμπίζας INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε από το εξωτερικό και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αναστασίου για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.

Το προηγούμενο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, βρέθηκε στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Αγγλία), με σκοπό να ολοκληρώσει μία σειρά επαφών με ξένους συλλόγους και μάνατζερ.

Πλέον ο Νταμπίζας βρίσκεται στην Ελλάδα και εντός της Τετάρτης αναμένεται να συζητήσει και πάλι με τον Γιάννη Αναστασίου για διάφορα αγωνιστικά θέματα.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων παρακολούθησε επίσης τρεις αναμετρήσεις στην Αγγλία ενώ έκανε και μία προσπάθεια να συνάψει συμφωνίες με συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ που μπορεί να αποφέρουν διάφορα οφέλη στην ομάδα.

Είναι σίγουρο πως έγιναν και συζητήσεις για ποδοσφαιριστές ενόψει του Ιανουαρίου, αφού οι πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση κυρίως στην άμυνα.

Δυο φορές στην Κρήτη

Οι πράσινοι θα κάνουν δύο ταξίδια προς το Ηράκλειο για τους αντίστοιχους αγώνες με τον Εργοτέλη. Για την ακρίβεια οι παίκτες του Τριφυλλιού θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής για την Κρήτη και θα επιστρέψουν στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής.

Στη συνέχεια θα κάνουν αποθεραπεία τη Δευτέρα στο «Απήλιον» και την Τρίτη θα πετάξουν πάλι για Ηράκλειο και θα γυρίσουν πιθανότατα με πτήση μετά το ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ