ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Αλαφούζου-Φερέιρα

Συνάντηση Αλαφούζου-Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και συνομίλησε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εκτός προπόνησης για μία ακόμη ημέρα έμειναν οι Βελάσκες, Πίντο και Σο.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετέβη το Σάββατο (21/07) ο Γιάννης Αλαφούζος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τον Πορτογάλο για την πορεία της προετοιμασίας στην Αυστρία. Συγχρόνως, ανέλυσαν τα μεταγραφικά και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Ο Αλαφούζος παρακολούθησε ένα μικρό μέρος της προπόνησης, χωρίς να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.

Ατομικό και πάλι για Βελάσκες, Πίντο και Σο

Με τους συνήθεις απόντες ολοκληρώθηκε η πρωϊνή προπόνηση του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε και πάλι τους Βελάσκες, Πίντο και Σο να ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα και να μην μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Οι δύο πρώτοι, πάντως, αναμένεται να είναι έτοιμοι για τους αγώνες με τη Μάδεργουελ, όχι, όμως, και ο Σο. Ο Αφρικανός μέσος θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς στην Σκωτία κι, ίσως, και το δεύτερο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ξεκίνησε με ζέσταμα για τους πράσινους. Στην συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ακολούθως έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ