ΑΡΗΣ

Συμπεράσματα Μπάγεβιτς εν όψει τελικού

Συμπεράσματα Μπάγεβιτς εν όψει τελικού
μπαγεβιτς

Ο Μπάγεβιτς έβγαλε συμπεράσματα από την ήττα με Πανιώνιο εν όψει τελικού. Αμορόζο: "Δώρο το κύπελλο στον κόσμο μας"

Συμπεράσματα που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια των πλέι οφ αλλά πολύ περισσότερο εν όψει του τελικού της 17ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για το Κύπελλο hellas online όπως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η δήλωση του "Ντούσκο" μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στην Συνέντευξη Τύπου σύμφωνα με την οποία: "Αυτά τα παιχνίδια είναι κάπως περίεργα για μας γιατί το μυαλό μας είναι στον τελικό του Κυπέλλου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε αδιάφοροι".



Λόγια που δείχνουν ότι κατανοεί την δυσκολία συγκέντρωσης αλλά ότι σε καμία περίπτωση δεν δέχεται την αδιαφορία όπως φάνηκε και από την αμέσως επόμενη δήλωσή του. "Δυστυχώς διαπίστωσα ότι κάποιοι παίκτες μου είναι ήδη σε διακοπές", με τον Μπάγεβιτς να ξεκαθάρισε για την συνέχεια των πλέι οφ πως: "Τα ματς αυτά μου δίνουν την δυνατότητα να έχω εικόνα για όλη την ομάδα και με βοηθάνε να σχηματίσω μία ολοκληρωμένη άποψη στο τέλος της σεζόν", κι όσο για τον τελικό της 17ης Μαΐου επισήμανε:

"Χρειάζεται μεγαλύτερη σοβαρότητα με το μυαλό μας να είναι στον τελικό αλλά δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε έτσι τα ματς".



Όπως γίνεται κατανοητό ο Μπάγεβιτς αναμένεται να μην μείνει στις χθεσινές του δηλώσεις αλλά στην ομιλία προς τους παίκτες του με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής (04/05) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να τους κρούσει το καμπανάκι.

Αμορόζο: "Το Κύπελλο δώρο στους φιλάθλους μας"



Ο Μάρτσιο Αμορόζο που στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο όχι απλώς επανήλθε στην αποστολή του Άρη αλλά και στο βασικό σχήμα στις δηλώσεις του δεν έκρυψε πως το μυαλό όλων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στον τελικό της 17ης Μαΐου για το Κύπελλο hellas online με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

"Το μυαλό μας είναι στον τελικό με τους αγώνες των πλέι οφ να μας βοηθήσουν να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται", τόνισε ο Αμορόζο που για την δική του αγωνιστική κατάσταση παραδέχθηκε ότι: "Δεν είμαι ακόμη έτοιμος αφού ήμουνα τρεις εβδομάδες σε αγωνιστική απραξία λόγω των ενοχλήσεών μου", με τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Άρη να μην έκρυψε πως για τον ίδιο: "Στόχος μου όμως είναι να είμαι έτοιμος στον τελικό και να βοηθήσω την ομάδα μου. Σε όσες ομάδες εξάλλου έχω παίξει μέχρι σήμερα έχουμε πάει με όλες σε τελικό", για να καταλήξει: "Το θέλουμε αυτό το Κύπελλο για να το κάνουμε δώρο στους φιλάθλους μας".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ