ΑΕΚ

Συμμόρφωση και φιλότιμο

Συμμόρφωση και φιλότιμο
ΝΤΕΜΗΣ ΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Ο Νικολαΐδης πήγε στην προπόνηση εξέφρασε την στήριξη του στον Δώνη και έτριξε τα δόντια στους παίκτες

Όσα λάθη κι αν έχει κάνει ο Γιώργος Δώνης, όσα κι αν του καταλογίσει κανείς για το γεγονός ότι αποδεικνύεται ανακόλουθος σε πολλά πράγματα που είχε υποσχεθεί, σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το κάζο στη Φυλή. Τέτοια ματς τα «ξοδεύουν» οι παίκτες από μόνοι τους.
Για αυτό και ο Ντέμης Νικολαΐδης, πιστός στον προπονητή και όσα περιμένει ότι θα δει από αυτόν, ανηφόρισε σήμερα στους Θρακομακεδόνες και έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών του! Τόνισε ότι δεν επιτρέπεται σε επαγγελματίες παίκτες να παρουσιάζουν την εικόνα που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Θρασύβουλο και στήριξε τον προπονητή σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για τον Γιώργο Δώνη.

"Έχετε ευθύνη απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Είσαστε σε έναν σύλλογο που λειτουργεί άψογα και δημοκρατικά, αλλά εσείς δεν ανταποκρινόσαστε στις απαιτήσεις. Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που συνέβη είναι ανεξήγητο και απαράδεκτο μαζί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φταίει ο προπονητής όταν εσείς δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας", ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου της Ένωσης ο οποίος ζήτησε προσπάθεια και σεβασμό στο 100%:

"Δεν συνηθίζω να ανεβαίνω και να σας μιλάω, δεν είναι του στυλ μου να κάνω κάτι τέτοιο ή να απολύω τους προπονητές έτσι εύκολα. Άλλωστε δεν νομίζω ότι φταίει ο Δώνης. Ευτυχώς κι εσείς προς τιμήν σας παραδέχεστε ότι η ευθύνη βαραίνει περισσότερο εσάς. Η ΑΕΚ έχει εκατομμύρια φιλάθλους αλλά με τέτοιες απαράδεκτες εμφανίσεις είναι σαν να μην τους σέβεστε. Δεν σέβεστε τον κόσμο και τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας.

Θέλω να παίζεται με το 100%, των δυνάμεών σας, δεν με αφορούν οι νίκες αλλά το να δίνετε σε κάθε ματς και την ψυχή σας για την ομάδα. Αν το κάνετε αυτό τότε θα νικήσουμε στο 95% των αγώνων ως το τέλος Συνεχίζετε να έχετε λάθος νοοτροπία, πετάτε ημίχρονα και βαθμούς. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί".





Συμφώνησαν οι παίκτες


Απόλυτο δίκιο στα λόγια του προέδρου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές. Μίλησαν αρκετοί εξ αυτών και παραδέχτηκαν ότι δεν έφταιγε ο προπονητής αλλά η δική τους κακή νοοτροπία. Ιδού κάποιες χαρακτηριστικές ατάκες:

Ίσμαελ Μπλάνκο: "Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία, μπορούμε να την γυρίσουμε την κατάσταση, ευτυχώς είναι ακόμα αναστρέψιμη και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν δείχνουν να είναι καλύτεροί μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να το πιστέψουμε ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει".



Ράφικ Τζεμπούρ: " Δεν δικαιούμαι να πω πολλά γιατί ως σήμερα δεν έχω προσφέρει αυτά που πρέπει, αλλά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι πρέπει να γίνουμε περισσότερο ηγετικοί στο γήπεδο".



Νάτσο Σκόκο: "Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά με όρεξη και περισσότερη πίστη σε εμάς. Πρέπει να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες γιατί έχουμε δυνατότητες για πολύ καλύτερα πράγματα".



Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: "Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε στους αγώνες. Δεν έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτό μας κοστίζει. Θα βελτιωθούμε, είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση και σίγουρα δεν φταίει ο προπονητής για την εικόνα που έχουμε."



Ο Δώνης στο στόχαστρο


Η προσπάθεια του Νικολαΐδη να λειτουργήσει ως κυματοθραύστης της κριτικής που ασκείται στον προπονητή δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Δώνης έχει σίγουρη τη θέση του στον πάγκο της ΑΕΚ. Η υπομονή στερεύει και όσο η εικόνα της ομάδας παραμένει τόσο αντιφατική από ημίχρονο σε ημίχρονο (ούτε καν από αγώνα σε αγώνα) ο έλληνας τεχνικός χάνει πόντους στην εκτίμηση των διοικούντων αλλά κυρίως των οπαδών που ήδη αντιδρούν με αυστηρούς χαρακτηρισμούς κατά του Δώνη.

Αρκεί να ακούσει κανείς τις ραδιοφωνικές τοποθετήσεις των φίλων της ΑΕΚ και να παρατηρήσει τη συμμετοχή τους στα κιτρινόμαυρα forums για να διαπιστώσει την έντονη δυσαρέσκεια κατά του προπονητή.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ