ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Συμφώνησε προφορικά με Βιντάλ

Συμφώνησε προφορικά με Βιντάλ
Χαραλάμπους

Την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ του 19χρονου Ισπανού επιθετικού, Αλέις Βιντάλ, ανακοίνωσε επίσημα ο Πανθρακικός

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας στο Βέλγιο, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.
Στον αγωνιστικό τομέα, στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων επιστρέφουν οι Μοκτάρ Ντιαλό και Ρομπέρτο Μπισκόντι, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν εσχάτως από ενοχλήσεις.

Το Σάββατο (2/8) οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τη Γάνδη.

Στο μεταξύ, το μοντάρισμα της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή παρακολουθεί δια ζώσης ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Κυρουβίδης, ο οποίος σχολίασε σχετικά μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο διαδίκτυο:

" Παρ' ότι στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, από τους 28 ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή οι 15 είναι καινούριοι, υπάρχει άριστη επικοινωνία και συνεργασία. Υπάρχει κέφι και ενθουσιασμός απ' όλους και, ταυτόχρονα, σοβαρότητα και πλήρη συναίσθηση του τι σημαίνει να είμαστε νεοφώτιστοι στη Σούπερ Λίγκα. Με ηρεμία και συστηματική δουλειά, βελτιωνόμαστε καθημερινά".






TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ