ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συμφώνησε για 4 χρόνια με Σουάρες η Ρεάλ

Συμφώνησε για 4 χρόνια με Σουάρες η Ρεάλ

Αγγλικό μέσο αποκάλυψε πως η Ρεάλ ήρθε σε συμφωνία με τον Λουίς Σουάρες για 4ετές συμβόλαιο, με τους "μερένγκες" να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στη Λίβερπουλ 20.000.000 λίρες και τον Χοσέ Καγιεχόν.

Το όνομα του Λουίς Σουάρες εκτοξεύτηκε τις τελευταίες ημέρες στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρεάλ για αυτό το καλοκαίρι και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από Αγγλία και Ισπανία, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο "Άνφιλντ" ο παίκτης.

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Mirror", η Ρεάλ έδωσε τα χέρια με τον Ουρουγουανό άσο για να ενταχθεί στο δυναμικό της, προσφέροντάς του συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με εβδομαδιαίες αποδοχές 140.000 λίρες συν μπόνους που αφορούν τρόπαια, γκολ και αριθμό εμφανίσεων.

Πλέον, μένει στον 26χρονο άσο να γνωστοποιήσει στη διοίκηση των "κόκκινων" την επιθυμία του να αποχωρήσει με προορισμό το "Μπερναμπέου", με τους Μαδριλένους από την πλευρά τους να έχουν ήδη σκεφτεί την επόμενη κίνησή τους.

Συμφώνησε για 4 χρόνια με Σουάρες η Ρεάλ
© IAN HODGSON

Αυτή θα είναι να "πείσουν" τη Λίβερπουλ να δώσει τη συγκατάθεσή της για αυτό το "γάμο", δίνοντας στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ένα ποσό της τάξης των 20.000.000 λιρών συν τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας (και μέλος της Ρεάλ την τελευταία διετία), Χοσέ Καγιεχόν.

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του από την Ουρουγουάη, ο ίδιος ο Σουάρες άφησε να εννοηθεί πως δύσκολα θα συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα σεζόν...

"Είναι μία καλή στιγμή για αλλαγή περιβάλλοντος εξαιτίας όλων όσων έχω περάσει στην Αγγλία. Δεν ξέρω πότε θα φύγω και δεν ξέρω αν μένω.

Συμφώνησε για 4 χρόνια με Σουάρες η Ρεάλ
© REUTERS

Έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για τον σύλλογο και τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Όμως η αντιμετώπιση που είχα από την υπόλοιπη Αγγλία τις τελευταίες εβδομάδες ήταν σκληρή.

Η Λιβερπουλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος, όμως ξέρουν πώς μου έχουν συμπεριφερθεί τα ΜΜΕ", σχολίασε ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ και δεύτερος του αγγλικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ