ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Συμφωνία με Χεσούς Νάβας η Μάντσεστερ Σίτι

Συμφωνία με Χεσούς Νάβας η Μάντσεστερ Σίτι

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε συμφωνία με τον Ισπανό διεθνή παίκτη της Σεβίλλης, Χέσους Νάβας. Το μόνο που μένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να τα βρει στο οικονομικό και με τη Σεβίλλη.

Ο ισπανικός τύπος, επιβεβαιώνει τα όσα λέγονταν εδώ και μέρες για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ισπανό, Χεσούς Νάβας. Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τον παίκτη να είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ για τα επόμενα τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Ο Νάβας αποτελεί προσωπική επιλογή του -εκτός απροόπτου- νέου προπονητή της Μάντσεστερ Σϊτι, Μάνουελ Πελεγκρίνι. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι και με την Σεβίλλη, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Η Ισπανοί ζητούν 30.000.000, αλλά από ότι φαίνεται οι σεΐχηδες της Σίτι, δεν θα αφήσουν τη μεταγραφή να χαλάσει για οικονομικό λόγο.

Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής και σίγουρα θα προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί για ένα από τα πολυτιμότερα κομμάτια του συλλόγου.

Τέλος, στη Σεβίλλη ήδη έχουν αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Νάβας, με επικρατέστερο αυτή τη στιγμή τον Βλάντιμιρ Βάις, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Πεσκάρα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ