ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συμφωνία Λίβερπουλ - Λιόν για Φεκίρ

France's Nabil Fekir smiles during his friendly soccer match against Ireland at the Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, France, Monday, May, 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
France's Nabil Fekir smiles during his friendly soccer match against Ireland at the Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, France, Monday, May, 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe", η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να περνάει εντός της ημέρας ιατρικές εξετάσεις.

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe" έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ.

Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει πως το deal μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε στα 65.000.000 ευρώ, με τους "κόκκινους" να προσφέρουν άλλα 7.000.000 ευρώ σε μορφή bonus επίτευξης στόχων. Παράλληλα, ο 24χρονος σταρ των "λιονέ" αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών.

Καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία με τον Φεκίρ έπαιξε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μίλησε προσωπικά μαζί του και τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση της αγγλικής ομάδας. Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ έχει ήδη κλείσει τους Ναμπί Κεϊτά απ' τη Λειψία και τον Φαμπίνιο απ' τη Μονακό.

Ο Φεκίρ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, με την οποία μετράει συνολικά 57 γκολ και 36 ασίστ σε 152 παιχνίδια. Παράλληλα, είναι 11 φορές διεθνής με τη Γαλλία, έχοντας πετύχει και δύο τέρμα, ενώ βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Ντιντιέ Ντεσάμπ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ