LA LIGA

Συμφωνία κυρίων Πέρεθ - Λαπόρτα για τη μεταγραφική συμπεριφορά Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Τζουάν Λαπόρτα στην παραλαβή του τροπαίου του Champions League
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Τζουάν Λαπόρτα στην παραλαβή του τροπαίου του Champions League © 2010 VICTOR R. CAIVANO / AP IMAGES

Η MARCA αποκάλυψε την προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αναφέροντας ότι οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζουάν Λαπόρτα αποφάσισαν από κοινού να μην πλησιάζουν παίκτες που έχουν ακόμα εν ενεργεία συμβόλαιο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που Μπαρτσελόνα και Ρεάλ εκτός από τις μονομαχίες που δίνουν στο χορτάρι συναγωνίζονται η μία την άλλη και εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα, οι δύο σύλλογοι και τη φετινή σεζόν κοιτούν τους ίδιους παίκτες αφού οι Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ φιγουράρουν στη μεταγραφική λίστα αμφότερων. Μπορεί ωστόσο, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους να είναι μεγάλος, αλλά δεν παύει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση.

Όπως αποκάλυψε η ισπανική MARCA, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν καταλήξει σε μία προφορική συμφωνία. Τους τελευταίους μήνες πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες μεταξύ των δύο προέδρων, στις οποίες εκτός από το να μιλήσουν για νομικά ζητήματα, είχαν επίσης την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν κάποιους άτυπους μεταξύ τους κανόνες.

Συγκεκριμένα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατέληξε σε συμφωνία με τον Τζουάν Λαπόρτα να μην παρεμβαίνουν αμφότεροι στους παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ στις δύο ομάδες, δεδομένης της δυνατότητας ανανέωσής τους.

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ