ΑΕΚ

"Συμφωνία Φενέρμπαχτσε-Λιβάγια, μένει η ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το Fotomac η Φενέρμπαχτσε έχει συμφωνήσει με τον Μάρκο Λιβάγια σε συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι αποφασισμένη να κάνει το ίδιο και με την ΑΕΚ παρά την αντίσταση που προβάλλει η Ένωση.

Επιμένουν οι Τούρκοι για τον Μάρκο Λιβάγια και σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας η Φενέρμπαχτσε τα έχει βρει σε όλα με τον Κροάτη επιθετικό για συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως 2.000.000 ευρώ.

Αυτό αναφέρεται σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Fotomac το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα τονίζεται ότι πλέον μένει να βρεθεί συμφωνία με την ΑΕΚ, η οποία προβάλλει αντίσταση καθώς θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον 27χρονο φορ.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα η Φενέρμπαχτσε είναι αποφασισμένη να βρει τη χρυσή τομή με τους κιτρινόμαυρους και να κάνει δικό της τον Λιβάγια.

Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr στην Ένωση δεν έχει φθάσει ακόμη κάποια πρόταση από την τουρκική ομάδα. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε σε συζητήσεις με τον Κροάτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους (η τρέχουσα εκπνέει το 2021) και θέλει να κλείσει κι αυτό το μέτωπο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ