ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ για Νταμπίζα

Συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ για Νταμπίζα
EUROKINISSI

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος γυρίζει στην Ελλάδα την Παρασκευή και αναλαμβάνει καθήκοντα.

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν το αντικείμενο συζήτησης στην επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ το πρωί της Πέμπτης (10/5).

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε συμφωνήσει με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και περίμενε την έγκριση του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, προβλέπεται στο Μνημόνιο Συναντίληψης που υπέγραψαν.

Ο Αλαφούζος εξήγησε στον Πιεμπονγκσάντ ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς επικεφαλής και είναι απαραίτητο να συναινέσουν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Ο Αλαφούζος ρώτησε τον Ταϊλανδό αν επιθυμεί να ορίσει έναν άνθρωπο της δικής του εμπιστοσύνης, εκείνος απάντησε ότι αυτό θα ήταν πρώιμο και συναίνεσε στην πρόσληψη του Νταμπίζα.

Η συνεννόηση των δύο ανδρών για τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον Νταμπίζα καταδεικνύει ότι η εφαρμογή των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν ξανά την Παρασκευή, για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ και που επείγει η διευθέτηση τους.

Ο Νταμπίζας επιστρέφει την Παρασκευή (11/5) στην Αθήνα, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό και θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να ενημερωθεί από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος αμυντικός δεν πρόκειται να χρονοτριβήσει και θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, ασχολούμενος με όλες τις εκκρεμότητες

Η πρώτη γνωριμία του Νταμπίζα με την ομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (15/5) στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο τεχνικός διευθυντής θα μιλήσει στους παίκτες και θα τους μεταφέρει το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης για την εξόφληση τους.

Επιπλέον, θα επιδιώξει ξεχωριστές συναντήσεις ή επικοινωνίες με όλους, για να βρει λύσεις στα προβλήματα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ