ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συλλαλητήριο των φίλων του Παναθηναϊκού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συλλαλητήριο των φίλων του Παναθηναϊκού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Περισσότεροι από 250 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν για περισσότερη από μισή ώρα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να κλείσει η Θύρα 13.

Η πρώτη αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/1). Λίγο πριν τις 10μ.μ. το βράδυ περισσότεροι από 250 οπαδοί του τριφυλλιού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει η Θύρα 13.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Τριφυλλιού το απόγευμα της Τρίτης είχαν συνάντηση στον κεντρικό σύνδεσμο προκειμένου να αποφασίσουν για της δράσεις τους και την αντίδραση τους και η πρώτη ήταν η επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσω των social media έγινε κινητοποίηση και οι πρώτοι 150 φίλοι των πράσινων εν συνεχεία έγιναν 250 και μετά από μισή ώρα περίπου αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Οι οπαδοί των πράσινων φώναζαν συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού και εις βάρος φυσικά του Σταύρου Κοντονή, της πολιτείας αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη και με συνθήματα τους έλεγαν ότι η Θύρα 13 δεν θα κλείσει.

Αυτή ήταν μια πρώτη, αυθόρμητη αντίδραση, των φίλων του τριφυλλιού που αναμένεται να εντατικοποιήσουν τις αντιδράσεις τους το προσεχές διάστημα κάνοντας και άλλες συναντήσεις αλλά και συνελεύσεις για να υπάρξει συνολική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ