ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δυστυχώς πιστέψαμε τον Κοντονή"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δυστυχώς πιστέψαμε τον Κοντονή"
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ενέργειες του Σταύρου Κοντονή ενισχύουν το διεφθαρμένο σύστημα κατά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που σε ανακοίνωσή της ανέφερε: "Δυστυχώς πιστέψαμε τις περσινές εξαγγελίες του για ισονομία".

Λίγες ώρες μετά το "κλείσιμο" της θύρας 13 του "Απ. Νικολαΐδης" έως το τέλος της σεζόν, με απόφαση του Σταύρου Κοντονή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση, εκτοξεύοντας αιχμές σε βάρος του υφυπουργού αθλητισμού.

Η "πράσινη "ΠΑΕ επεσήμανε ότι με τις κινήσεις του ο Κοντονής "ενισχύει το διεφθαρμένο σύστημα", ενώ χαρακτήρισε τη νέα τιμωρία " πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: " Η νέα τιμωρία που επεβλήθη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή κατά της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική. Η Π.Α.Ε. θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα της Τακτικής Δικαιοσύνης προκειμένου να ανατρέψει την εξόχως παράνομη απόφαση.

Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι καταδικαστέα και ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί σε ενέργειες για την καταστολή της. Όμως, η βία είναι το βασικό παράγωγο της διαφθοράς που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός πίστεψε τις περσινές εξαγγελίες του κ. Κοντονή για ισονομία και αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολύπαθου χώρου. Αποδεικνύεται όμως, ότι ο κ. Υφυπουργός κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την εξυγίανση, ενισχύοντας με τις πράξεις του το διεφθαρμένο σύστημα.

Αποτέλεσμα είναι, για ακόμα μία φορά, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά την ίδια στιγμή να καλύπτεται από την Πολιτεία το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Δεν πρόκειται όμως να υποκύψουμε. Στο τέλος, το δίκαιο θα νικήσει και η ισονομία θα επιβληθεί.

Σημειώνουμε ότι οι προσπάθειες αλλαγής της επικαιρότητας με δηλώσεις δήθεν κατά της ΕΠΟ και παραγόντων της διαιτησίας είναι κουραστικές και παραπλανητικές, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται το σύστημα έγινε συνομιλητής, ενισχύθηκε και παραμένει απρόσβλητο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ 13!

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

Η μάχη οπαδών - Αστυνομίας στη Λεωφόρο

Κοντονής: "Στον ανακριτή οι συλληφθέντες"

Ζέκα: "Σκηνικό πολέμου"

Ζήτησε τις εκθέσεις για το ντέρμπι ο Σιμιτζόγλου

Καταθέτει ένσταση και ζητά τη διεξαγωγή του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Οι ζημιές και το κόστος αποκατάστασης του "Απόστολος Νικολαΐδης"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα μας δικάσει επιτροπή από τον Πειραιά"

Βαριά τιμωρία στον Παναθηναϊκό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ