ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλαϊδόπουλος για την κλήρωση με την Ιντερ στο Youth League: "Η πρόκληση είναι τεράστια"

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Στη διασταύρωση με την Ίντερ στο πλαίσιο των playoffs του UEFA Youth League αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τη δύσκολη δοκιμασία και τεράστια πρόκληση.

Την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος Κ19, Ίντερ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για τη φάση των playoffs του UEFA Youth League. Ο σύλλογος του Μιλάνου ήταν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους, με την τύχη να μην "χαμογελάει" στους "ερυθρόλευκους".

Στη δυσκολία της κλήρωσης και στην πρόκληση που έχουν μπροστά τους στο μονό ματς που θα διεξαχθεί στις αρχές Φεβρουαρίου (6 ή 7), αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

"Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες και σε αυτήν τη φάση του θεσμού, κάτι που βάση των εμφανίσεων μας το δικαιούμαστε.

Όποια ομάδα και να αντιμετωπίζαμε θα ήταν δύσκολη και υψηλού επιπέδου, το ίδιο ισχύει και για την Ίντερ μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα που αυτήν τη στιγμή είναι πρώτη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για εμάς είναι μια τεράστια πρόκληση και θέλουμε και σε αυτήν την πιο δύσκολη δοκιμασία να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί με τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε, με στόχο να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην επομένη φάση".

Θυμίζουμε ότι για να βρεθούν στα playoffs του Youth League οι Πειραιώτες απέκλεισαν διαδοχικά τις Έλτσε με συνολικό σκορ 6-2 και Γκαμπάλα με 7-0, μετρώντας το απόλυτο των τεσσάρων νικών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ