Συγχαρητήρια ΠΣΑΠ στον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών

Συγχαρητήρια ΠΣΑΠ στον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών

Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών κατέκτησε το Champions League για τρίτη φορά στην ιστορία του και ο ΠΣΑΠ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία των Ελλήνων παικτών.

Το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών που διεξήχθη στη Λάρισα από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 6 Μαΐου κατακτήθηκε από τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών, ο οποίος στον τελικό επιβλήθηκε με 3-2 επί της τουρκικής Ιστανμπούλ Σεσιζλερ στο AEL FC Arena.

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συνεχάρη τους Έλληνες παίκτες. Σε αυτή επισημαίνεται: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών, για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα. Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών επικράτησε στον τελικό της Sessisler S.K. από την Τουρκία, με σκορ 3-2.

Ο Π.Σ.Α.Π. στηρίζει, διαχρονικά, με κάθε τρόπο, την προσπάθεια του Παναθλητικού Όμίλου Κωφών, τον οποίο έχει άλλωστε βραβεύσει στη Γιορτή του Ποδοσφαιριστή για τις διακρίσεις του και ήταν, έμπρακτα, δίπλα του και σε αυτή την προσπάθεια του".

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Παναγιώτης Κόρμπος δήλωσε για την επιτυχία του Παναθλητικού Όμίλου Κωφών: "Οι συνάδελφοι μας, γιατί έτσι τους αισθανόμαστε, είναι αξιέπαινοι γιατί παίζουν ποδόσφαιρο ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζουν, με δύναμη ψυχής, πείσμα και αγάπη στο πιο όμορφο παιχνίδι του κόσμου, αυτό που όλοι εμείς υπηρετούμε με αφοσίωση.

Ο Π.Σ.Α.Π. συγχαίρει τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών, αλλά και για το σύνολο των επιτυχιών και διακρίσεων του στα τελευταία χρόνια και δεσμεύεται ότι θα είναι, πάντα, δίπλα σε όλους εκείνους οι οποίοι δείχνουν σε εμάς τον δρόμο, ως μαχητές της ζωής και δίνουν ισχυρό μήνυμα αγωνιστικότητας και ελπίδας. Συγχαρητήρια! Μας κάνατε υπερήφανους και μας δίνετε δύναμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-2 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΣΙΖΛΕΡ

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24