ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγνώμη κύριε, ποιός είστε;

Συγνώμη κύριε, ποιός είστε;
παο

Ποιό ήταν το 20 μέλος στα... 19 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού;

Όλα καλά στη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ώρα για την αναμνηστική φωτογραφία. Όλο το νέο ισχυρό και πολυμετοχικό διοικητικό συμβούλιο παρατάχθηκε και η φωτογραφία που έμεινε στην ιστορία βγήκε.
Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος της χώρας, δίπλα στην ιστορική φωτογραφία, άρχισε να κάνει ονομαστική αναφορά στους εικονιζόμενους όταν έφτασε η σειρά του κυρίου που βρίσκεται ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και τον κ. Νίκο Θ. Βαρδινογιάννη.

Το όνομα αυτού... Φίλος Παναθηναϊκού! Και όμως, είναι αλήθεια, στο ιστορικό διοικητικό συμβούλιο υπήρξε και ένα μέλος του οποίου το όνομα δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Χαρακτηριστικό είναι πως όλες οι αθλητικές εφημερίδες, πράσινες και μη, τον αναφέρουν ως φίλο του Παναθηναϊκού, "επώνυμος" φίλος του Παναθηναϊκού ενώ κάποιες τον προσπερνάνε χωρίς να αναφερθούν.

Επίσης υπάρχει και μια λεπτομέρεια που κάνει τη δίαφορά. Είναι ο μόνος από τους 20 που φοράει στο πέτο του σακακιού του ένα χρυσό τριφύλλι.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο φωτοστόρι του SPORT 24 ο φίλος του Παναθηναϊκού δεν κάθησε στο τραπέζι του Δ.Σ αλλά συμμετείχε κανονικά τόσο στην κουβεντούλα στο περιθώριο της συνεδρίασης, όσο και στη φωτογράφιση του ιστορικού συμβουλίου.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη φωτογραφία έμεινε στην εκατοντάχρονη ιστορία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το SPORT 24 παρακαλεί όποιον αναγνώστη γνωρίζει το όνομα του κυρίου, να επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να γνωρίσει ο κόσμος το... άγνωστο μέλος του Δ.Σ που έμεινε στην ιστορία!










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ