ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συγκρατημένη αισιοδοξία μετά το πόρισμα του ελέγχου

Συγκρατημένη αισιοδοξία μετά το πόρισμα του ελέγχου

Στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που διενεργήθηκε από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Μπορεί να άργησε πάρα πολύ, όμως, βγήκε το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου, το οποίο δεν είναι αποθαρρυντικό σύμφωνα με τους ανθρώπους της Κίνησης Σωτηρίας. Ο Χρήστος Δάρας είχε πει σε δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες πως ανέμενε το άνοιγμα να είναι περίπου στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ και η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι λίγο πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, όμως, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία. Από εδώ και στο εξής το βάρος περνάει στους νομικούς, οι οποίοι αφενός θα πρέπει να κάνουν τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές και αφετέρου να συλλέξουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστεί να δώσουν ώστε να μπορέσει η ομάδα να μπει στο άρθρο 106.

Από εκεί και πέρα, ατομικό έκαναν στην προπόνηση της Τετάρτης τόσο ο Μάρκος Ντούνης όσο και ο Αμίρης Κούρντι με τον δεύτερο να είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με τη Βέροια. Η κατάσταση του πρώτου δεν εμπνέει ανησυχία και το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ