ΛΑΜΙΑ

Συγκλονιστικός Μανούσος: "Έχω χάσει πολύ χρόνο με τα παιδιά μου και αυτό δεν το γεμίζουν ούτε τα λεφτά"

Συγκλονιστικός Μανούσος: "Έχω χάσει πολύ χρόνο με τα παιδιά μου και αυτό δεν το γεμίζουν ούτε τα λεφτά"

Ο Γιώργος Μανούσος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Λεβαδειακό μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ενώ δεν απέκλεισε την απόσυρσή του.

Ο Γιώργος Μανούσος είναι ένας παίκτης με μακρά πορεία στο ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα 18 ετών. Ο 35χρονος Μυτιληνιός σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον Λεβαδειακό δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν και τόνισε πως προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του, με την οποία έχει χάσει πολύ χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανούσου:

Για το μέλλον: "Ίσως να ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με την ομάδα. Ίσως πρέπει να κοιτάξω λίγο διαφορετικά το μέλλον μου από εδώ και πέρα. Βέβαια, έχουμε μια εβδομάδα ακόμα και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά το έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου σε συνεννόηση με την οικογένεια μου ότι μάλλον αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκα μπροστά στον πολύ όμορφο κόσμο της Λαμίας.

Ευχαριστώ πολύ για όλα τον κόσμο αυτά τα δύο χρόνια, για την αγάπη που εισέπραξα και να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε το 100% για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το αξίζουμε και εμείς και το αξίζει ο κόσμος. Μακάρι να συνεχίσουν να γεμίζει το γήπεδο, γιατί ο πρόεδρος έχει ματώσει για την ομάδα και πρέπει να τον στηρίζουν περισσότερο

Ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει ένα πλάνο στο κεφάλι του. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου, με την οποία λόγω δουλειάς δεν ζούμε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτό μας έχει κουράσει πάρα πολύ. Πρέπει να ξεχωρίζουμε το επαγγελματικό από το οικογενειακό. Αυτή την στιγμή η οικογένεια μου λοιπόν, είναι η προτεραιότητα μου και πρέπει να δω τα δύο παιδιά μου.

Έχω χάσει πάρα πολύ χρόνο μαζί τους και αυτό δεν το γεμίζουν ούτε τα λεφτά, ούτε με ομάδες στη Super League. Κάποιες φορές πρέπει να σκεφτόμαστε πότε είναι η αρχή του τέλους στον επαγγελματικό χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάω το ποδόσφαιρο επαγγελματικά ή ότι δεν θα αναλάβω από άλλο πόστο. Έχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου. Θα δούμε.

Ο απλός κόσμος νομίζει ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κλωτσάει μια μπάλα μία ώρα κάθε μέρα και δύο ώρες το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο. Για να είσαι ποδοσφαιριστής στέρησε πάρα πολλά πράγματα για πολλά χρόνια. Με την θέληση σου βέβαια, αλλά δίπλα σου τα στερούνται και οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου και τα παιδιά σου".

Για τις στιγμές που κρατάει από τα 18 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: "Είναι πολλές. Μιας και είμαστε στην Λαμία, μακάρι το άλλο Σάββατο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή στη Super League. Είναι πολλές οι δυνατές στιγμές που έχω κρατήσει. Eυρωπαϊκά ματς με τον Ατρόμητο, άνοδο με την Καλλονή για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία. Αλλά έχω ζήσει και πολλές πίκρες και λύπες και αυτά είναι σε κάνουν δυνατό".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ