ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συγκινημένος ο Καζεμίρο στο "αντίο" του στη Ρεάλ: "Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε σπουδαίο"

Συγκινημένος ο Καζεμίρο δάκρυσε στο "αντίο" του από τη Ρεάλ
Συγκινημένος ο Καζεμίρο δάκρυσε στο "αντίο" του από τη Ρεάλ PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Καζεμίρο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στο αντίο του στη Ρεάλ, δηλώνοντας τυχερός για όσα έζησε στους μερένγκες, καθώς έγραψε ιστορία στην ομάδα που τον έκανε σπουδαίο.

Η Ρεάλ διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (22/8) για να αποχαιρετίσει τον Καζεμίρο, ο οποίος αποχωρεί από τους μερένγκες μετά από 9 χρόνια, έχοντας κατακτήσει συνολικά 18 τίτλους.

Ο 30χρονος διεθνής πριν συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί το βράδυ πριν την έναρξη του αγώνα με τη Λίβερπουλ, αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ρεάλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Βραζιλιάνος συγκινήθηκε και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον σύλλογο. Το κλίμα μάλιστα, ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένο, γεγονός που έκανε και τον Κάρλο Αντσελότι να δακρίσει.

"Θα προσπαθήσω να μιλήσω από την καρδιά μου. Όταν ήμουν στο Σάου Πάολο και μου τηλεφώνησαν από τη Ρεάλ, ήξερα ότι μια μέρα θα έπαιζα για την καλύτερη ομάδα της Μαδρίτης, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Άρχισα να μαθαίνω τις αξίες αυτού του συλλόγου.

Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους και νομίζω ότι ο μεγαλύτερος από αυτούς ήταν να αφήσω το σπίτι για να έρθω να προπονηθώ εδώ. Σας είμαι αιώνια ευγνώμων, κύριε Πρόεδρε, που με φέρατε.

Μιλώντας για τους συμπαίκτες μου, δεν μπορώ να ξεχάσω να μιλήσω για δύο, τον Μόντριτς και τον Κρόος. Έχω ζήσει πολλά μαζί τους. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς για τις μαγικές νύχτες εδώ και επίσης, τον σύλλογο που με έκανε σπουδαίο.

Μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω εδώ για να επιστρέψω την αγάπη που μου έδωσαν. Αυτά που έμαθα εδώ θα με βοηθήσουν στο μέλλον", είπε ο Βραζιλιάνος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ