ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγκινεί ο Σισέ: "Ο Κορμπεράν μού είπε αν θέλω να μην παίξω, αλλά δεν το έκανα"

Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Ο Παπέ Απού Σισέ, ο οποίος έχασε τον μικρό του ανιψιό, τόνισε πως έμεινε στην ομάδα παρά το γεγονός ότι ο Κορμπεράν τον ρώτησε αν θέλει να μην παίξει.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League στη διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, ο Παπίς Σισέ βίωσε μια τέτοια απώλεια αφού έχασε τον μικρό του ανιψιό. Στις δηλώσεις του στο COSMOTE TV αναφέρθηκε στην στήριξη των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σισέ

Για τα συναισθήματά του: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ το είχαμε πιστέψει, θέλαμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το προσπαθήσαμε πολύ, αν και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, όμως είμαστε ευτυχισμένοι".

Για το γεγονός ότι χειροκρότησε τους οπαδούς του Απόλλωνα: "Εξέφρασε τον σεβασμό του προς τους φιλάθλους γιατί μας υποδέχθηκαν στην Κύπρο, έτσι το θέλουμε το ποδόσφαιρο και να πηγαίνουμε στο γήπεδό τους, χωρίς βία. Τους αξίζει ο σεβασμός".

Πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του μετά την απώλεια δικού του ανθρώπου: "Πρόκειται για μία άσχημη στιγμή, έχασα έναν κοντινό μου άνθρωπο, είμαι στεναχωρημένος γιατί ήταν άνθρωπος αγαπημένος. Ο Κορμπεράν μου είπε αν θέλω να αποχωρήσω, όμως δεν το έκανα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους αυτούς που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Είναι μία δύσκολη στιγμή αλλά τα κατάφερα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ