ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Συγγνώμη από τον Βαζάκα

Συγγνώμη από τον Βαζάκα
βαζακας

Ο τεχνικός της Ηλιούπολης, ζήτησε συγγνώμη από το πρόεδρο της Καλαμάτας κ. Γρηγορόπουλο για την αποχώρησή του από την "Μαύρη Θύελλα"

Ο Γιώργος Βαζάκας, τόνισε πως οι λόγοι ήταν προσωπικοί, ενώ αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του είπε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.
"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Γρηγορόπουλο που έφυγα από την Καλαμάτα. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το πω αυτό και ευτυχώς που μου δίνεται τώρα η ευκαιρία. Έχω μιλήσει μαζί του, του έχω εξηγήσει τους λόγους που έφυγα, οι οποίοι είναι προσωπικοί.

Είναι από τους πλέον τίμιους και σοβαρούς παράγοντες στη Β' Εθνική και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτόν και την οικογένειά του. Μπήκαμε πάρα πολύ νευρικά στο πρώτο ημίχρονο. Πριν το ματς ξέραμε ότι αν παίρναμε τη νίκη αυτή θα ήταν ουσιαστική για τη σωτηρία μας.

Πλέον, κοιτάμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο Σαρμιέντο και ο Μουνιόθ άλλαξαν όλο το παιχνίδι. Βρήκαμε πολλούς χώρους στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου γιατί έδειξαν προσωπικότητα και γύρισαν το ματς", είπε ο Γιώργος Βαζάκας στην συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Καλαμάτας, Θανάσης Κολιτσιδάκης είχε παράπονα τόσο από την διαιτησία, όσο και από τον Ντε Βινσέντι που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες.

"Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και ένα ματς οριακό, όπως είναι και τα υπόλοιπα. Στο 29' έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη στην Ηλιούπολη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, βάλαμε ένα γκολ χωρίς να κινδυνεύσουμε.

Είχαμε ευκαιρίες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να τελειώσουμε το ματς, αλλά μετά την ισοφάριση που δεχτήκαμε και την κόκκινη κάρτα του Ντε Βινσέντι, ήμασταν σαν χαμένοι. Είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος από την κίνηση του Ντε Βινσέντι, χάνουμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη.

Προσπαθήσαμε και με δέκα παίκτες και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο".












TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ