ΑΕΛ

Συγχαρητήρια στην Εθνική

Συγχαρητήρια στην Εθνική
New Image

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα τελικά του "Euro 2008" έδωσε η Λάρισα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ΠΑΕ πιο χαρακτηριστικά αναφέρει:" Η Εθνική μας ομάδα έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες-και ιδιαίτερα όλους όσους συμμετέχουν στις διαδικασίες του ελληνικού ποδοσφαίρου-με την μεγαλειώδη νίκη επί της Τουρκίας και πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008.

Το 1-0 στο "Αλι Σαμί Γεν" της Κωνσταντινούπολης ήταν το τελευταίο σε μία σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων που διατήρησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ευρωπαϊκή ελίτ αλλά-το σπουδαιότερο-κατέδειξαν ότι το μεγάλο κατόρθωμα του 2004 όχι μόνο δεν ήταν τυχαίο αλλά στηρίχθηκε πάνω σε στέρεες βάσεις.

Η διάρκεια στην πορεία και η αγωνιστική συνέχεια(και συνέπεια) της Εθνικής μας το αποδεικνύουν στέλνοντας το πλέον αισιόδοξο μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι μία επιτυχία που επιβεβαιώνει την αξία, το ταλέντο και τις απεριόριστες δυνατότητες της σημερινής γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας.

Γιατί πάνω απ΄όλα έδωσαν ένα ξεχωριστό παράδειγμα για το πως με σκληρή δουλειά , μεθοδικότητα,αγωνιστικότητα, ομοψυχία, πίστη και προσήλωση ακόμη και οι πιο υψηλοί στόχοι γίνονται εφικτοί".







TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ