ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο και Αναστασίου

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο και Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την πρόκριση στον τελικό. Συγχαρητήρια και συστάσεις για ξεκούραση από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό της 26ης Απριλίου μετά την νίκη πρόκριση επί του ΟΦΗ με 3-0 και όπως είναι λογικό άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο ήταν χαρούμενοι και περήφανοι για την παρουσία του τριφυλλιού στον τελικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο πρόεδρος των πράσινων είπε μεταξύ άλλων: "Συγχαρητήρια για την πρόκριση την αξίζατε και την πήρατε".

Φυσικά παρών στα αποδυτήρια και ο Γιάννης Αναστασίου περιχαρής δεν σταμάτησε να μοιράζει συγχαρητήρια και να κάνει χάι φάιβ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού λέγοντας τους μεταξύ άλλων: "Τα πήγατε πολύ καλά είμαι περήφανος για εσάς. Παίξαμε καλύτερα και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση".

Ο 41χρονος τεχνικός βέβαια είχε το μυαλό του και στον τελικό της 26ης Απριλίου ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να φροντίσουν να ξεκουραστούν: "Πρέπει να φροντίσετε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και από την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε".

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει προπόνηση την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή και οι πράσινοι θα έχουν ρεπό το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ξανά την Δευτέρα του Πάσχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ