Σχολή στη Γλυφάδα

Νέο μέλος προστέθηκε στο δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, που με αυτή της Γλυφάδας φτάνουν πλέον τις 45. Συνεχίζονται οι εγγραφές για τοSummerCamp2016.
Νέο μέλος προστέθηκε στο δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, που φτάνουν πλέον τις 45. Οι 38 είναι στην Ελλάδα, άλλες 5 στην Κύπρο, ενώ λειτουργούν 2 ακόμη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε Σικάγο και Καλιφόρνια. Στην Αττική οι Σχολές των Πειραιωτών είναι 19, ενώ μετά τη Βούλα και τη Βάρη, τώρα προστέθηκε στο δίκτυο και αυτή της Γλυφάδας.
“Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο Δίκτυό της την Γλυφάδα, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας.
Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού στην Αττική μεγαλώνει συνεχώς και έχει ως στόχο την άρτια εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών και την ανάδειξη ταλέντων.
Στοιχεία επικοινωνίας Σχολής
Διοικητικό επιτελείο: Κούτσας Γιάννης, Λεοντής Τάσος, Καραφωτιάς Θεόφιλος
Υπεύθυνος Σχολής: Αθανασίου Διαμαντής
Διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Αλεξάνδρου Παναγούλη, 24-28
Email: [email protected]
Τηλ: 697 040 7720
Facebook: ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ”.
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τοSummerCamp2016
Με πολύ καλό ρυθμό συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για τοSummerCampτης ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.
Παιδιά από 5 έως 16 ετών “τρέχουν” για να συμμετάσχουν στοCampτων Πρωταθλητών, που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια ζωής και έχει πολλές εκπλήξεις για όσους το επιλέξουν. ΤοCampεκτός από ποδόσφαιρο θα έχει πολλά σεμινάρια, παιχνίδια αλλά και ταξίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Για πληροφορίες:
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
Email: [email protected]
Η Σχολή Χαλκίδας στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από στήριξη, είναι η Σχολή του Ολυμπιακού στην Χαλκίδα. Ο επικεφαλής της Σχολής, Νίκος Ρόγκας, μαζί με τους γονείς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στήριξαν εκ νέου το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πρωτεύουσας της Εύβοιας, δίνοντας έναν σπουδαίο αγώνα με την ομάδα Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ).
Ο αγώνας που έληξε ισόπαλος (2-2) βοήθησε στο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Κούπες για τη Σχολή Θεσσαλονίκης
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Η συλλογή τροπαίων από τη Σχολή Θεσσαλονίκης συνεχίζεται… Μετά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας (Προ Παιδικό) η Σχολή μας κυριάρχησε απόλυτα και στο τουρνουά που διοργάνωσε η Αναγέννηση Επανομής για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της.
Τα παιδιά της Σχολής μας έπαιξαν σε τρεις τελικούς κατακτώντας στους δυο την πρώτη θέση. Στην κατηγορία Pro Junior (2007-08) η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 του Αχιλλέα Περαίας στον τελικό ενώ στην κατηγορία Junior (2005-06) επικράτησε με το ίδιο σκορ του ΠΟ Νέας Καλλικράτειας. Το Προ Παιδικό (2003-04) έφτασε στον τελικό αλλά ηττήθηκε με 3-2 από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και στους προπονητές τους για την άξια εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην Μακεδονία”.