Σβιντέρσκι: “Θέλουμε να είμαστε μέσα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη”

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Στουρμ ότι η ομάδα χτίζεται σταδιακά και οι νίκες βοηθούν στην αυτοπεποίθηση.
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στη νίκη με 2-1 επί της Στουρμ Γκαρτς για την 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Πολωνός επιθετικός τόνισε ότι στόχος των πράσινων είναι να παραμείνουν στη διεκδίκηση και των τριών διοργανώσεων που αγωνίζονται.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Γενικά θεωρώ πως ήμασταν οι καλύτεροι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως χάσαμε πολλές εξ αυτών. Σημασία έχει η νίκη, χτίζουμε την ομάδα, πάμε παιχνίδι το παιχνίδι, προχωράμε και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας.
Οι βαθμοί είναι σημαντικοί, κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Πάμε παιχνίδι το παιχνίδι, θέλουμε να χτίσουμε σε αυτό. Θέλουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα και θέλουμε να παίζουμε την νέα χρονιά στο Europa League.
Παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε μέσα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη.
Είμαι επιθετικός και μου αρέσει να κινούμαι στα αντίπαλα καρέ. Μου αρέσει να σκοράρω με το κεφάλι και ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω ακόμα περισσότερα γκολ”.