STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που ορίζει το μέλλον, η αποστολή της ΑΕΚ και οι άλλες μάχες της αγωνιστικής

Super League: Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που ορίζει το μέλλον, η αποστολή της ΑΕΚ και οι άλλες μάχες της αγωνιστικής
INTIME

Η μάχη της Λεωφόρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι εκείνη που μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς πρόκειται για μια σημαντική για την έκβαση του τίτλου μονομαχία. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί μέχρι στιγμής το απόλυτο στη Super League και στην 11η αγωνιστική φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει μόνο το τρίποντο για να μειώσει στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη δοκιμασία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα που ψάχνει βαθμούς μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυνηγά μονάχα τους τρεις βαθμούς εξαιτίας των διαδοχικών απωλειών.

Τέλος ο Άρης που αγνοεί τη νίκη για δύο διαδοχικά παιχνίδια πηγαίνει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και το μόνο που θέλει είναι η νίκη.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα και τα κανάλια της Super League

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

  • 16:30 Super League: Λαμία - Βόλος / COSMOTE Sport 2
  • 18:30 Super League: ΟΦΗ - Ιωνικός / COSMOTE Sport 1
  • 19:00 Super League: Ατρόμητος - Άρης / NOVA Sports 2
  • 21:00 Super League: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα / NOVA Sports Prime

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

  • 16:00 Super League: Παναιτωλικός - Λεβαδειακός / COSMOTE Sport 1
  • 19:30 Super League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / COSMOTE Sport 1
  • 20:30 Super League: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ / NOVA Sports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ