STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός για επέκταση του αήττητου, δοκιμασία στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, στην OPAP Arena η ΑΕΚ με τη Λαμία

Ο Παλάσιος στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός
Ο Παλάσιος στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός EUROKINISSI

Η Super League επιστρέφει με πέντε μάχες την Τετάρτη (21/12) για την 14η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να δοκιμάζονται εκτός έδρας απέναντι σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία, ο Άρης φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό.

Την Κυριακή (18/12) το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε, με την Αργεντινή να αναδεικνύεται παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Μετά τη διακοπή οι εγχώριες διοργανώσεις επιστρέφουν και η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League περιλαμβάνει την Τετάρτη (21/12) πέντε μάχες για τη 14η αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 21:30 εκτός έδρας τον Ιωνικό και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τις τελευταίες μέρες, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της στη Νεάπολη.

Απέναντί της θα βρεθεί μία ομάδα που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και που στο φιλικό με τον ΟΦΗ προ ημερών δέχθηκε επτά γκολ. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, αλλά ούτε και τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά την εμφατική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας θέλει να μπει δυναμικά και στο πρωτάθλημα, ώστε να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στις επιλογές του Μίτσελ συμπεριλαμβάνεται τόσο ο Ίνμπομ Χουάνγκ, που επέστρεψε από την άδεια για Μουντιάλ και πρόλαβε να μπει στην αποστολή, όσο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που άφησε πίσω τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και μερικές ημέρες.

Νωρίτερα η ΑΕΚ υποδέχεται στις 17:00 στην OPAP Arena τη Λαμία. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γαλανόπουλος, Τζαβέλλας όχι όμως και ο Τσούμπερ, ο οποίος αν και προπονήθηκε κανονικά και την Τρίτη (20/12) προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός 22άδας.

Η Ένωση είναι στη δεύτερη θέσει και στο -8 από τους πράσινους και θέλει νίκη για να μειώσει ή να διατηρήσει τη διαφορά της στα ίδια.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας τίθεται αντιμέτωπος με τον Βόλο, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει το Λεβαδειακός - Άρης, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (21/12)

  • 15:00 Super League: Λεβαδειακός - Άρης / Novasports 2HD
  • 17:00 Super League: ΑΕΚ - Λαμία / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:00 Super League: Αστέρας Τρίπολης - Βόλος / Novasports Prime
  • 20:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός / Novasports Prime
  • 21:30 Super League: Ιωνικός - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ