MEDIA

Super League: Ντέρμπι στην Τούμπα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ιστορικό ματς για την ΑΕΚ στην OPAP Arena κόντρα στον Ιωνικό

Ο Κούρτιτς στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Ο Κούρτιτς στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος EUROKINISSI

Συνεχίζεται το Σάββατο (1/10) η Super League, με την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος να περιλαμβάνει το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ επίσης, τα φώτα είναι στραμμένα στο ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena κόντρα στον Ιωνικό. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η δράση επιστρέφει στη Super League, με την 6η αγωνιστική να ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο (1/10) με την αναμέτρηση της Λαμίας και του Λεβαδειακού.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24), αλλά στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena κόντρα στον Ιωνικό (03/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Κυριακής (2/10) περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Το πρώτο χρονικά ματς είναι στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του ΟΦΗ. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκης τον Ατρόμητο, ο Άρης φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, ενώ το πρόγραμμα κλείνει το ντέρμπι στην Τούμπα.

Τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στους Ζωσιμάδες τον Παναιτωλικό, ενώ την αυλαία θα κλείσει η πρώτη, ιστορική αναμέτρηση της Ένωσης στο νέο της γήπεδο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

  • 19:30 Super League: Λαμία - Λεβαδειακός / COSMOTE SPORT 1 HD

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

  • 15:00 Super League: Αστέρας - ΟΦΗ / Novasports Prime
  • 16:00 Super League: Ολυμπιακός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Super League: Βόλος - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:30 Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός / Novasports Prime

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

  • 18:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός / Novasports Prime
  • 20:00 Super League: ΑΕΚ - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ