STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Μάχες παραμονής για ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Λαμία και Λεβαδειακό στα playouts

Ο Παμλίδης στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
Ο Παμλίδης στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος EUROKINISSI

Το Σάββατο (8/4) ξεκινά η 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Λαμία και Λεβαδειακό να δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (8/4) περιλαμβάνει την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Λαμία και Λεβαδειακό να δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα ανοίγει η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΣ καίγεται για τους βαθμούς, καθώς είναι έκτος με 23 βαθμούς και στο +4 από την τελευταία θέση.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου μετρά δύο συνεχόμενες ήττες στα playouts, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες είναι πρώτοι με 33 βαθμούς και το μόνο πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι η απουσία του Ντόριν Ροτάριου.

Ο Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ριένστρα, Σόρια, Παντελάκη, Καραχάλιο, Αθανασίου, καθώς και τους μακροχρόνια απόντες Κόντε, Λεό και Κιάκο.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Λαμία, με τους φιλοξενούμενους που προέρχονται από το διπλό στο Αγρίνιο να θέλουν επίσης το τρίποντο, καθώς στην κατάταξη είναι ισόβαθμοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας τέθηκε ο Μεγιάδομ, ενώ στην αποστολή του Λεωνίδα Βόκολου επέστρεψαν μετά από καιρό οι Ζόραν Τόσιτς και Αλεξάντρ Πάβλοβετς.

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ιωνικό κι ο Αστέρας τον ουραγό Λεβαδειακό. Και στα δύο παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι είναι εκείνοι που έχουν ανάγκη τη νίκη.

Πρόβλημα με τον Ντουάρτε προέκυψε στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να τίθεται νοκ άουτ για το ματς με τον Ιωνικό. Δεν υπολογίζονται επίσης, οι Μαλής και Χουχούμης, αλλά και οι μακροχρόνια τραυματίες Νταγκό και Μπακάκης. Την ίδια στιγμή, οι Νικαιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα.

Από την άλλη, στην αποστολή των Αρκάδων συμπεριλήφθηκε οι Μουνάφο, Ρεγκίς και Ζουγλής, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Μπερτόγλιο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

  • 17:00 Stoiximan Super League: Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports 2HD
  • 17:30 Stoiximan Super League: ΟΦΗ - Λαμία / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Stoiximan Super League: Παναιτωλικός - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Stoiximan Super League: Αστέρας - Λεβαδειακός / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ