STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Κομβικό ντέρμπι στην OPAP Arena για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, δοκιμασία για Ολυμπιακό στον Βόλο

Ο Ρότα με τον Τσέριν στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ο Ρότα με τον Τσέριν στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ INTIME

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (8/1) η 17η αγωνιστική της Super League, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Συνεχίζεται η 17η αγωνιστική της Super League και το πρόγραμμα της Κυριακής (8/1) περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με τα φώτα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Η Ένωση προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, γεγονός που την έφερε στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το απόγευμα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη νίκη και να "σπάσει" το αήττητο σερί των πράσινων, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Στην αποστολή των κιτρινόμαυρων βρίσκεται κανονικά ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση και ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Μάλιστα, μέσα είναι και οι Μάνταλος και Σιμάνσκι που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω καρτών, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον αλλά και οι Φράνσον και Κοσίδης.

Από την άλλη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πάνοπλος, με τους Σάρλια και Πέρεθ να επιστρέφουν στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα στο πρώτο χρονικά ματς ο Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωπος με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με τους ερυθρολεύκους να θέλουν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για να πιάσουν στην 3η θέση του πίνακα τον ΠΑΟΚ με 35 βαθμούς.

Ο Μίτσελ πήρε μαζί του τον Μαρσέλο, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Βρουσάι, Μπα και Βαλμπουενά, οι οποίοι έχουν μπει στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον ουραγό Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Τέλος, ο Άρης που γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Αστέρα.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Super League: Βόλος - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:00 Super League: Ατρόμητος - Ιωνικός / Novasports 2HD
  • 19:00 Super League: Άρης - Αστέρας / Novasports Prime
  • 19:30 Super League: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ