STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ξεχωρίζει το Άρης - ΠΑΟΚ, δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Ο Ζίβκοβιτς με τον Φαμπιάνο κατά τη διάρκεια του Άρης - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο
Ο Ζίβκοβιτς με τον Φαμπιάνο κατά τη διάρκεια του Άρης - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο INTIME

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 24η αγωνιστική της Super League Interwetten την Κυριακή (20/2), με το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Δείτε ώρες και κανάλια για όλες τις αναμετρήσεις.

Συνεχίζεται την Κυριακή (20/2) η δράση στην 24η αγωνιστική της Super League Interwetten, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα ανοίγει η Λαμία, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, σ' ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην έξοδο από τη ζώνη υποβιβασμού. Η Ελαφρά Ταξιαρχία από την άλλη, βρίσκεται στην τελευταία θέση και -7 από τον Ατρόμητο, ωστόσο χρειάζεται τους βαθμούς αν θέλει να ελπίζει στη διαδικασία των μπαράζ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα περάσει από τον Βόλο, με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί, ενώ λίγο αργότερα η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να είναι στην 5η θέση και με νίκη να φτάνουν την Ένωση στην τρίτη.

Την ίδια στιγμή, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Οι κίτρινοι, που προέρχονται από την ήττα στους Ζωσιμάδες, υπό την παρουσία του νυν προπονητή της ομάδας, Χερμάν Μπούργος, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες με στόχο μία θέση στην εξάδα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Κυριακή 20/02

  • 15:00 Super League Interwetten: ΠΑΣ Λαμία - Απόλλων Σμύρνης / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 17:15 Super League Interwetten: Βόλος ΝΠΣ - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Super League Interwetten: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Άρης - ΠΑΟΚ / Novasports Prime

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ