STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η απόλυτη μάχη στο Άρης - ΑΕΚ, "κλειδώνει" Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Μονομαχία του Ματίγια με τον Τσούμπερ
Μονομαχία του Ματίγια με τον Τσούμπερ EUROKINISSI SPORTS

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten, καθώς στο Άρης-ΑΕΚ θα γίνει η μεγάλη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε άλμα Ευρώπης μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ στο Άρης - ΑΕΚ θα γίνει η μεγάλη μάχη για ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Αν η Ένωση πάρει το τρίποντο επί του Άρη θα είναι αυτή που θα κλειδώσει τη θέση της στην τετράδα και θα βγει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Αν ο Άρης νικήσει την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν χάσει από τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης "κλειδώνει" την τετράδα της Ευρώπης:

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε θέση ισχύος από την άλλη έναντι Άρη και ΑΕΚ, θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το "τριφύλλι" θέλει πλέον δύο βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν κόντρα στους Ηπειρώτες και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ώστε να φτάσει στους 60 πόντους και να έχει το πάνω χέρι, καθώς έχει την ισοβαθμία τόσο κόντρα στον Άρη όσο και επί της Ένωσης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής θα είναι 6ος και δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ίδια ώρα στο Καραϊσκάκης τον ΠΑΟΚ σ' ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει την έξοδο του στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.]

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/5) θα ανοίξει το Βόλος - ΟΦΗ

Σάββατο 14 Μαΐου

  • 17:00 Super League Interwetten: Βόλος - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:00 Super League Interwetten: Άρης - ΑΕΚ / Novasports 2HD
  • 20:00 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ / Novasports Prime
  • 20:00 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD

Η βαθμολογία των playoffs και των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ