STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Μάχη στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, πρόκληση για Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Μονομαχία του Άμραμπατ με τον Αλεξανδρόπουλο σε ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Μονομαχία του Άμραμπατ με τον Αλεξανδρόπουλο σε ΑΕΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η 7η αγωνιστική των playoffs περιλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ στη μάχη που δίνουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Με τρία ματς για την 7η αγωνιστική των playoffs και ένα για την 6η των playouts συνεχίζεται την Κυριακή (8/5) το πρόγραμμα της Super League Interwetten, με ένα ματς να είναι εκείνο που δικαιωματικά κλέβει την παράσταση αφού πρόκειται για πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αντιμέτωποι τίθενται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους που βρίσκονται στην 3η θέση και στο +2 από την Ένωση να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα της επιστροφής τους στην Ευρώπη. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν θέλει να μεγαλώσει το χάσμα με το "τριφύλλι".

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους Βράνιες, Γέβτις, Σιμόες, Αραούχο και Γαλανόπουλος, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν οι Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς.

Νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με τους κίτρινους να βρίσκονται στο -1 από τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ανοίξει το ΟΦΗ - Αστέρας, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την 1η θέση των playouts ένα ματς πριν την τελευταία αγωνιστική.

Κυριακή 8 Μαΐου

  • 16:00 Super League Interwetten: ΟΦΗ - Αστέρας / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 18:00 Super League Interwetten: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ / Novasports Prime
  • 19:30 Super League Interwetten: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:00 Super League Interwetten: Άρης - Ολυμπιακός / Novasports Prime

Η βαθμολογία των playoffs και των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ