MEDIA

Super League Interwetten: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Άρης
Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Άρης INTIME

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική. Δείτε ημέρες, ώρες και κανάλια για όλα τα παιχνίδια του διημέρου (02-03/2).

Ενδιαφέρουσες και δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Το πρόγραμμα ανοίγει την Τετάρτη (2/2) ο Αστέρας Τρίπολης που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους Άρη και ΑΕΚ να τίθενται αντιμέτωποι στο Κλ. Βικελίδης. Την ίδια ώρα ο Βόλος υποδέχεται τον Ιωνικό.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ, ενώ το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι την Πέμπτη (3/2) με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τη Λαμία.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports Prime
  • 17:15 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 17:15 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός / Novasports 2HD
  • 19:30 Άρης - ΑΕΚ / Novasports Prime
  • 19:30 Βόλος - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 21:30 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Ατρόμητος - Λαμία / Novasports Prime
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ