STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Τα δεδομένα των playouts, φουντώνει η μάχη της παραμονής

Διαμαντής και Ντουρμισάι στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ για την κανονική διάρκεια της Super League Interwetten.
Διαμαντής και Ντουρμισάι στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Το SPORT 24 σάς παρουσιάζει τα δεδομένα των playouts της Super League Interwetten με την μάχη της παραμονής στην κατηγορία να "φουντώνει" τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Τα playouts της Super League Interwetten βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Μετά και από την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ (0-0) στο Αθανάσιος Διάκος κάθε ομάδα έχει παίξει από τέσσερα παιχνίδια σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Πλέον για την ολοκλήρωσή του απομένουν τρεις αγωνιστικές, στις οποίες θα γίνει γνωστό ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας στη Super League 2 και ποια θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Ήδη κάποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Super League Interwetten, άλλες είναι πιο άνετες και ψάχνουν λίγους βαθμούς για να "κλειδώσουν" την υπόθεση σωτηρία, ενώ κάποιες άλλες δίνουν "τελικούς" στις τελευταίες αγωνιστικές.

Το SPORT 24 καταγράφει τα δεδομένα για τις τελευταίες αγωνιστικές των playouts της Super League Interwetten που θα κρίνουν την παραμονή.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάχες των τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 25 πόντους και έχει ένα σχετικά μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ που συγκατοικούν στους 24 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις τέσσερις αγωνιστικές των playoffs, αλλά δεν έχει πάρει και τα αποτελέσματα που θα τον βγάλουν από τις επικίνδυνες θέσεις. Μετράει τρεις ισοπαλίες (Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος) και μία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικά με τη μάχη κόντρα στην ΑΕΛ να έχει ιδιαίτερη σημασία. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας την τελευταία αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Κόντρα στους Αγρινιώτες θα είναι η μοναδική αναμέτρηση για τους Κρητικούς στο Ηράκλειο.

Τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι ΑΕΛ (εκτός) Λαμία (εκτός) Παναιτωλικός (εντός)

Η ΑΕΛ κατάφερε να πιάσει τον Παναιτωλικό στους 24 πόντους, αφού έμεινε όρθια στο Αθανάσιος Διάκος τη Δευτέρα (19/4). Η ομάδα του Φέστα έχει κάνει τρομερή πορεία στα μπαράζ με δύο νίκες κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο και δύο ισοπαλίες με τον Παναιτωλικό και τη Λαμία.

Πλέον, οι βυσσινί "κυκλώνουν" στο ημερολόγιό τους την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ. Πρόκειται για έναν "τελικό" ανάμεσα στις δύο ομάδες που πρόκειται να διαμορφώσει κάποιες ισορροπίες μεταξύ των ομάδων της "ουράς".

Τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι ΟΦΗ (εντός) Βόλος (εκτός) ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη τη νίκη στα playouts το Σάββατο (17/4) απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης και έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί με δύο ήττες (Λαμία, Βόλο) και μία ισοπαλία (ΑΕΛ). Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατά στο κόλπο της παραμονής και είναι ισόβαθμος με τους βυσσινί.

Φυσικά στις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα πρέπει να βάλει από κάτω του, δύο ομάδες για να σωθεί αυτόματα, είτε μία για να οδηγηθεί στην διαδικασία των μπαράζ. Η ομάδα του Αγρινίου έχει μόλις ένα παιχνίδι στην έδρα της απέναντι στον Ατρόμητο και δύο εξορμήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Η τελευταία μπορεί να αποτελέσει και έναν τελικό.

Τα επόμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) Ατρόμητος (εντός) ΟΦΗ (εκτός)

ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΑΜΙΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ

Η Λαμία, ο Ατρόμητος και ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά είναι περισσότερο άνετες. Στις επόμενες αγωνιστικές θα αναζητήσουν τους βαθμούς που θα τους δώσουν τη σωτηρία.

Η Λαμία μετά και από την ισοπαλία της κόντρα στην ΑΕΛ (0-0) έφτασε τους 31 πόντους. Έχασε την ευκαιρία της να εξασφαλίσει απ' την 4η αγωνιστική την παραμονή της, όμως είναι κάτι που μπορεί να πετύχει στις επόμενες. Με τα κατάλληλα αποτελέσματα, αυτό μπορεί να συμβεί και την 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Γρηγορίου είναι αήττητη στα playouts με δύο ισοπαλίες (Βόλο, ΑΕΛ) και δύο νίκες (Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα).

Τα επόμενα παιχνίδια της Λαμίας

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Ατρόμητος (εκτός) ΟΦΗ (εντός) Απόλλων Σμύρνης (εκτός)

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 το Σάββατο (17/4) με τον ΟΦΗ, δεν έχει ακόμη καταφέρει να πάρει νίκη στα playouts και γι' αυτό το λόγο αναγκάστηκε να μπει σε περιπέτειες. Θεωρητικά μπορεί με τα κατάλληλα αποτελέσματα να παραμείνει στην κατηγορία και από την επόμενη αγωνιστική. Βρίσκεται στο +5 από τον ΟΦΗ, στο +6 από τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ

Τα επόμενα παιχνίδια του Ατρομήτου

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Λαμία (εντός) Παναιτωλικός (εκτός) Βόλος (εντός)

Την κατηγορία των "άνετων" κλείνει ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία μετράει δύο ήττες (ΑΕΛ, Παναιτωλικό) και δύο ισοπαλίες (Ατρόμητος, ΟΦΗ) και έτσι δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της. Επίσης, κάτι τέτοιο μπορεί να πετύχει ακόμη και στην επόμενη αγωνιστική με τα κατάλληλα αποτελέσματα από τις ομάδες της "ουράς".

Τα επόμενα παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης

Ημερομηνίες 26 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Βόλος (εντός) ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) Λαμία (εντός)

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Βόλος βρίσκεται στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος με 39 πόντους. Η συγκομιδή του, του έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, εφόσον η διαφορά του από τις επικίνδυνες θέσεις είναι αρκετά μεγάλη. Μέχρι στιγμής στα playouts είναι αήττητος με τρεις ισοπαλίες (ΟΦΗ, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα) και μία νίκη (Παναιτωλικό).

Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις θα βρει απέναντι του ομάδες που ακόμη ψάχνουν βαθμούς, και μέσω από αυτών θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κορυφή.

Τα επόμενα παιχνίδια του Βόλου

Ημερομηνίες 26 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Απόλλων Σμύρνης (εκτός) ΑΕΛ (εντός) Ατρόμητος (εκτός)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο (17/4) και με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε επίσης τη σωτηρία του στην κατηγορία. Στα playouts μετράει έως τώρα μία μονάχα νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, δύο ήττες (ΟΦΗ, Λαμία) και την ισοπαλία απέναντι στους Θεσσαλούς.

Πλέον, η διαφορά του είναι στο -4 από τον πρώτο Βόλο, τον οποίο κυνηγάει. Φυσικά, οι Ηπειρώτες από εδώ και στο εξής είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Παναιτωλικός (εντός) Απόλλων Σμύρνης (εντός) ΑΕΛ (εκτός)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΑΕΛ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ