STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, άντεξαν οι βυσσινί

Ακούνια και Σκόνδρας δίνουν μάχη για την μπάλα στο Λαμία - ΑΕΛ για τα playouts της Super League Interwetten.
Ακούνια και Σκόνδρας δίνουν μάχη για την μπάλα στο Λαμία - ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΛ για τα playouts της Super League Interwetten. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, άντεξαν οι φιλοξενούμενοι.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση που έκλεισε την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να είναι οι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και τους βυσσινί να αντέχουν την πίεση.

Η Λαμία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη σωτηρία τους, αλλά έφτασε τους 31 πόντους και είναι αρκετά άνετη. Από την άλλη, οι βυσσινί συνεχίζουν τη μάχη για την σωτηρία τους, φτάνοντας τον Παναιτωλικό στους 24 πόντους και βρίσκονται στο -1 απ' τον ΟΦΗ, τον οποίον αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕΛ ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σημειώνοντας μάλιστα μία καλή ευκαιρία στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού με σουτ του Στίφλερ. Στο 21ο λεπτό, οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή με τον Μπιάρνασον να αφήνει τη θέση του στον Ρόμανιτς.

Η αλλαγή σχηματισμού από την ομάδα του Γρηγορίου της έδωσε την κατοχή της μπάλας και ολοένα και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Στο 31ο λεπτό είχε μία πολύ καλή στιγμή.

Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στην συμβολή των δοκαριών του Νάγκι. Η Λαμία παρέμεινε ψηλά στο γήπεδο και στο 45+2' είχε νέα ευκαιρία με δοκάρι του Ντέλετιτς, έπειτα από απόκρουση του Νάγκι. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Καραμάνος δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντά με το κεφάλι.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Η Λαμία στο δεύτερο μέρος εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και δεν είχε την ίδια συχνότητα ευκαιριών με το πρώτο μέρος. Η ομάδα της Φθιώτιδας κυκλοφορούσε και προσπαθούσε να πατήσει στην περιοχή του Νάγκι.

Από την άλλη, η ΑΕΛ δεν κατάφερνε να γίνει απειλητική μπροστά από την εστία του Επασί. Στο 55ο λεπτό ο Ρόμανιτς επιχείρησε μακρινό σουτ που δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο. Στο 69ο λεπτό ο Ντέλετιτς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, αφού ήταν εκτεθειμένος, κάτι που επικυρώθηκε και μέσω VAR.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι γηπεδούχοι επέμεναν με τον Ντέλετιτς να έχει ακόμη μία καλή εκτέλεση φάουλ στο 79ο λεπτό. Οι βυσσινί έγραψαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 84' με κεφαλιά του Γιακιμόβσκι που απέκρουσε ο Επασί. Η αναμέτρηση είχε ένταση και άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όμως κάποιο γκολ δεν υπήρξε.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ